Tänään lähdettiin aamulla jo ennen seitsemää ajelemaan kohti Jyväskylää ja kv näyttelyä. Ajomatka meni mukavasti, kun Kössi pötkötteli mun vieressä ohjaamossa (vai mikä se on pakettiautossa missä ihmiset matkustaa?). En viitsinyt laittaa Kössiä autonperään häkkiinsä, kun muuten mulla olisi itsellä ollut ihan tylsää. Kössiä on kiva rapsutella ajomatkalla, ja sekin viihtyy ihan hyvin penkillä valjaissa ja turvavöissä.

Mukavaa oli taas tavata kelpejä omistajineen, koiria oli ilmoitettu seitsemän, ja kaikki olivatkin paikalla. Mukana oli myös Kettu, joka on on siis samalta kasvattajalta kuin Kössikin, Hilskan Kaisalta. Kettu on suloinen pikkuruinen kelpietyttö, ja myös Kössin mielestä todella ihana ;D Harmillista kun en jaksanut ottaa kameraa mukaan, olisi ollut kiva laittaa tähän kuva siitä miten erinäköisiä ja -kokoisia Kössi ja Kettu oli. Kettu on reilun 11kg ja Kössi jotain 20kg kieppeillä.

Meillä oli tuloksena tänään pu2 ja varacacib, saatiin hieno oranssi ruusuke kotiinviemisiksi. Rop oli  Didaktic's Arana ja Vsp Bestseller Feelgood. Kössin kanssa on aina kiva olla kehässä, se on niin järkevä ja kiltisti, eikä keksi mitään päätöntä. Seuraava näyttely onkin sitten jo viikon päästä Lahdessa, saa nähdä miten siellä käy. Koiria sinne on ilmoitettu kahdeksan.