Treenien aika onkin nyt muuttunut kesäkaudelle, ollaan nyt jatkossa eteläpuistossa maanantaisin  kello 20.30.

Sami tuli mukaan Rapen kanssa, ne kävi kaupungilla vähän kattelemassa, mikä olikin Rapelle ihan tarpeen. Se poika on tosiaan maalaistunut niin, ettei enää osaa edes kävellä remmissä. Toivottavasti kaupunkikävely palautti vähän muistoja hihnasta mieleen ;)

Tänään mentiin kaksi ratatreeniä. Ensimmäinen oli aika vaikea rata, siinä oli hankalia putkiansoja, piti mennä siitä ihan "väärästä" päästä sisälle, ja kepitkin oli suoran päässä, jonka jälkeen piti kääntyä 180 astetta kepeille. Hienosti Kössi meni hankalat kepit,oikealta puolelta sisään, ja hyvin jatkoi loppuun asti. Ihan suhteellisen hyvin meni muutenkin, itse tein taas jonkun ohjausvirheen niin että käännöksistä tuli vähän turhan reiluja, mutta Kössi kuitenkin ohjautui sinne minne pitikin. Mulla on ittellä ikuisuusongelma toi käskyjen hitaus. Kontakteille (A:lle ja puomille) laitoin nyt makupalat, että Kössi taas muistaisi niille vähän jarrutella. Vähän se oli hölmistynyt, että täältäkö saa nyt evästä, kun ei juuri ennen ole ollut namuja. Tosin, ei ole myöskään ollut tuota kaahausongelmaakaan ennen... Kössi varmaan nopeasti hoksaa taas ton jarruttelun.

Toinen rata oli helpompi, se oli ilmeisesti joku ykkösten kisarata. Meni vauhdilla ja ihan kivasti. Kössi mokoma oppii radat ulkoa heti ensimmäisellä kerralla, ja kun tolla tokalla radalla oli samanlainen kohta kun ekallakin, niin pari kertaa jouduttiin ottaan yksi kohta uusiksi, kun Kössi meinasi, että näinhän tässä äskenkin mentiin :D Välillä on hankalaa, kun yhtä rataa ei voi mennä kun yhden kerran. Eikä Kössi tykkää edes että jotakin kohtaa hiotaan useampaan kertaan... ilmeisesti sen mielestä oma tyyli on aina se paras ja oikea, hih.