Tänään olikin taas tokotreenit Kyötikkälässä. Aiheena oli ruutu, jota otin pari kertaa niin että ruudun keskellä oli lihapulla palkkana, ja sitten lopuksi otin kerran niin, että Kössi sai palkaksi narupallon, jonka heitin sinne ruutuun. Ihan meni hyvin, tää on yksi Kössin lemppariliikkeistä. Se lähtee yleensä pinkomaan tuhatta ja sataa kun antaa luvan :D

Kauko-ohjaus meni vaihteeksi vähän huonommin. Kössi pysyy hyvin paikollaan, kun liikkeinä on vaan istu ja maahan, mutta se seisominen sekottaa pakkaa aikalailla. Tänään heti eka makuulta seisomaan nousu oli aika kehno, Kössi oikein pompahti eteenpäin. Kävin korjaamaan koiran oikealle paikalle, ja otin istu-maahan-istu josta palkkasin narupallon heitolla koiran taakse. Sitten otin makuulta seisomaan nousemisen, joka oli hyvä ja palkkasin siitä narupallolla ja lopetin siihen. Palkkaa ei voi pitää Kössin takana, koska sitten se kiemurtelee vain siinä paikallaan, kokeiltu on... Tää tyyli toimii parhaiten, joskin kovin hitaasti...Kössi on aina ällönnyt näitä kaukoja.

Seuraamista otettiin myös, ja se oli alun haahuilun jälkeen varsin mallikasta. Naksuttelin vähän oikeaa paikkaa, ja se kyllä heti tarkensi seuraamista, ihan hyvä. Askeleet taakse, vasemmalle ja oikealle ovat hyvät, samoin kääntymiset kaikkiin suuntiin.

Suoria luoksetuloja muutamia, ja niissä kiinnitin huomiota siihen, että Köpi tulee riittävän lähelle, ja ihan hienosti se nyt tulikin.

Paikallaolo tosi hyvä, ei mitään vikaa.

Jenni touhusi Rapen kanssa kaikenlaista, seuraamisia, kaukoja ja temppujen tekoa, ja Rape kyllä tykkää, se on aina valmiina tottelemaan. Rape sai myöskin Jenniltä eilisen synttäripäivänsä kunniaksi kaikenlaisia herkkuja, ja nekös Rapelle maistui! Kiitos vain Jennille Rapen puolesta!

Huomenna sitten agiliitämään, Jenni toimii sijaisohjaajana tällä kertaa, kun itse olen rampa vielä vähän aikaa.