Mulle tehtiin maanantaina polveen tähystysleikkaus, jossa korjailtiin vähän nivelkierukkaa. Nyt jo alkaa pää seota kun ei pääse kunnolla liikkumaan. Kankeasti pääsee vähän köpöttelemään, mutta siitä huolimatta aloin imuroida ja pestä lattioita aamulla tekemisen puutteessani. No tietenkin siinä ratkesi sitten yksi tikkikin :(

Iltasella taas sekä minä että koirat kaivattiin tekemistä, joten ei muuta kun suunnattin takapihan kentälle ja vähän tottisteltiin. Kössi on aina ollut vähän hienohelma, ja niinpä sitä tänäänkin inhotti kovasti liikkua märällä nurmikolla, jossa kaiken huipuksi oli hepankikkareita siellä täällä. Ei oikein meinannut tulla treenistä mitään, kun koira loikki ja väisteli lätäköitä.

Ei auttanut muu kuin hakea Rapea kehiin, ja laittaa Kössi tolppaan katselemaan, kun Rapen kanssa touhuttiin ja heiteltiin palloa. Kyllä siinä pikku-ukkelilla kierrokset nousi ja tekemisenhalua löytyi, hih.

Otin Kössin kanssa ruutua, kauko-ohjausta ja luoksetuloja, missä oli sekä seisomaan pysähtyminen, että maahanmeno. Muutamassa ensimmäisessä ruututreenissä Kössi jostain syystä pyrki ruudun vasemmalle puolelle, juuri nauhan ulkopuolelle. Ei selvinnyt mulle, että minkä takia, koska kuitenkin ruutu alkoi sujua ihan niinkuin kuuluukin, kun en kelpuuttanut niitä vääriä versioita. Liekö tämäkin taas jotain kelpien omaa juttua, mitä ei voikaan ymmärtää...

Kauko-ohjaus oli ihan hyvällä mallilla tänään, Kössi pysyi hyvin paikallaan, eikä liikkunut eteen eikä taakse. Joskin vaihdot olisivat saaneet olla vähän nopeampia, mutta hitaus johtui kyllä ihan puhtaasti siitä märästä maasta. Kössillä on niin kovasti hieno hipiä. Ihan ok meni kuitenkin.

Luoksetuloissa pysäytykset ja maahanmenot oli oikein loistavia, tosin toi mokoma alkaa ennakoimaan, jos toistoja ottaa vähäänkään useamman peräkkäin.  Eli näitä harjoitellaan ihan harvakseltaan vain. Suoria luoksetuloja täytyy ottaa miljoona kertaa yhtä pysäytystä kohden.

Mun koikkelehtimisestani johtuen perusasennoissa oli vähän parantamisen varaa, mutta rehellisyden nimissä täytyy sanoa, että jos olisin itse ollut koira, niin en tosiaan olisi kovin lähelle uskaltanut :D Oli siinä tassut vähän liiskaantumisen vaarassa...

Rampen kanssa otettiin pikkuisen seuraamista ja kauko-ohjausta. Rape on aina niin liikuttavan innostunut ihan kaikesta mitä sen kanssa puuhailee. Harmillista,  kun sen kanssa tulee nykyään tehtyä niin vähän mitään tokojuttuja. Nyt kun ilmat tästä alkaa parantua niin on kyllä pakko pitää Rapea enemmän mukana reeneissä.