Kerrankin matkaseuraa, Jee! Saatiin mukaan Taina ja Kössin poika Veeti. Kössi ei ihan kauheasti arvosta Veetin seuraa, mutta sietää sitä kyllä lähellään, jos pakko on. Silloin tällöin Kössi vähän räyhäisee Veetille, jos se tulee ihan iholle kiinni, mutta yllättävän välinpitämättömiä ne on toistensa seurasta. Hyvä niin, voidaan toistekin mennä samalla autolla.

Kelpiekehä oli onneksi ulkona, ja ilma oli ihanan aurinkoinen ja lämmin, kuuma suorastaan (varsinkin matkalla autossa, josta _tietenkin_ paukahti ilmastointi hajalle paria päivää ennen). Tuomarina toimi tällä kertaa Gunnel Holm, joka onkin mun suosikkituomareita. Lieneekö vaikutusta sillä, että Holm on valinnut Kössin ropiksi aikaisemmin myös Tervakoskella ja Lahdessa ;) No ei, kun oikeesti Gunnel Holmilla on mukava tapa käsitellä koiraa, ja hän antaa riittävästi aikaa, että saa koirasta parhaan mahdollisen esille. Tykkään että tämän rotuista koiraa juoksutetaan useampi kierros ja liikkeet katotaan kunnolla. Valitettavan monesti kun mennään vain yksi kierros, ja sepäs on nättiä sitten jos koira peitsaa tai laukkaa juuri silloin.

Veeti oli sitä mieltä, että tuomari on ihan mahdottoman ihana, ja päätti heittäytyä selälleen rapsutettavaksi. Taisi siinä juokseminenkin olla vähän railakasta ja siksipä Veeti sai  eh:n. Arvostelu oli todella hyvä, mitään moitteen sijaa ei ollut. Tuomari sanoi vielä, että jos Veeti olisi esiintynyt kunnolla, niin eri olisi ollut hyppysissä. No, nyt Veeti joutuu oiken tehokuurille näyttelyesiintymisen suhteen, ja varmasti sitten 15.6 Forssassa kaikki menee jo oikein hienosti.

Kössi esiintyi tänään niin mahtavan hyvin, että olin todella tyytyväinen. Aina se menee siististi, eikä loiki tai keksi muuta älytöntä, mutta jotenkin tuntui että nyt se esiintyi ehkä parhaiten ikinä. Kössin tuloksena olikin sitten pu1 ja rop! Mahtavaa! Eipä ollut turha reissu. Vsp oli tällä kertaa Didaktic´s Arana.

Arvostelu oli tällainen: "Hyvän tyyppinen. Erinomainen ylälinja. Hyvät korvat ja silmät. Hyvä purenta. Hyvä rungon pituus. Hyvät takakulmaukset. Löysät kyynärpäät. Oikean laatuinen turkki. Voisi liikkua paremmin edestä. "

Luulen, että tuo etupään liike vähän kärsi, kun Kössi piti kokoajan kontaktia muhun juostessa, mutta viissiitä, me voitettiin silti =D