Ihanaa, flyball alkoi taas! Viime kesänä päästiin pari kertaa kokeilemaan minkälaista on flyball, ja Kössihän innostui siitä hetipaikalla. Mikäpäs pallohullulle oiskaan kivempaa puuhaa. Viime kesänä heti ensimmäisellä treenikerralla Kössi hoksasi mitä pitää tehdä, ja sen jälkeen se onkin innolla juossut esteitten yli hakemaan palloa.

Tänään oli aloittelevien treenit 19-20 ja menin aikani kuluksi niitä jo katselemaan, vaikka meidän ryhmä alkoi vasta 20.00. Kössi oli ihan liekeissä, kun joutui katselemaan sivusta, eikä heti päässytkään juoksemaan pallon hakuun. Laitoin sen sitten autoon hetkeksi odottelemaan, ja sitten kun vihdoin päästiin treenaan, niin johan Kössi päästeli vauhdilla esteiden yli :D Mentiin heti ekasta kerrasta virallista rataa, eli neljän esteen rataa + pallonhaku, ja Kössi tiesi ihan tarkalleen mitä pitää tehdä, hyvin oli vielä muistissa, vaikkei monesti viime vuonna harjoiteltukaan.

Treenailtiin noin 45 minuuttia, ja siinä ajassa oli koirat jo kaikki ihan poikki, vaahto vain lensi suupielistä hiekkaisten pallojen lomasta. Otin muutamia valokuviakin, laitan niitä tänne, jos/kun illalla jaksan siirtää kuvat koneelle kamerasta.