Nokian agilitykisoissa oli mukava yllätys, kun paikalla olikin Sanna Linan kanssa kisaamassa ja Alma-Kössintytär oli myös päässyt mukaan ihmettelemään maailmanmenoa. Kerrankin oli kamera mukana, joten sain Almastakin otettua kuvia. Myöskin Sirpa tuli Millan kanssa kolmosiin kisaamaan, joten meillä olikin oikein perhetapaaminen. Tosin äiti ja isä ei ollut kovin kiinnostuneita tutustumaan tyttäreensä.

No itse kisoihin sitten. Meillä oli ensin agilityrata, jolta saimme hylyn heti kolmannelta esteeltä. Jätin Kössin ekan esteen taakse odottamaan ja menin itse kakkosen ja kolmosen luo, joilla piti tehdä sylikääntöjä ja välistävetoja. Sylikäännöt me jätetään jatkossa ihan suosiolla väliin, ne ei vaan toimi. Heti kun mun vauhti pysähtyy, pysähtyy myös Kössi. Eli kolmosella Kössi pysähtyi ja jotenkin pääsi kiertämään esteen väärälle puolelle ja hyppäämään sieltä mua kohti, joten siitä tuli sitten hylky. Loppurata menikin hienosti, ja viimeinen suora oli erityisen vauhdikas, koska Kössi irtosi oikein kunnolla.

Toinen rata oli hyppäri, jolle mun ei edes pitänyt osallistua, kun meillä on se yksi nolla jo hyppyradalta. Onneksi kuitenkin osallistuttiin, sillä me tultiin kakkosiksi, vaikka saatiin  vitonen. Rata oli vähän hankala, ja ihanneaika tosi tiukka. Voittajalle tuli nolla ratavirhettä, mutta aika ei riittänyt. Meillä taas riitti aika hienosti, mutta yhdessä kohdassa tein taas sen virheen, että huusin Kössiä kääntymään juuri kun se oli esteen päällä, ja se veti riman alas takajaloilla. Kaikenkaikkiaan tämä rata saattoi silti olla yksi meidän parhaista. Vauhtia oli koko ajan ja Kössi oli kuulolla mielettömän hyvin ja reagoi käskyihin nopeasti. Olin kyllä tyytyväinen. Saatiin taas ruusuke, alennuskortti seuraaviin kisoihin, mitali ja kolmen kilon pussi koiranruokaa. Onneksi osallistuttiin tähänkin rataan, vaikka ensin ei pitänytkään :)