Tänään meillä oli kyydissä Taina&Veeti ja Jenni&Rolle. Ilma ei kovin hyvää luvannut, vettä satoi ihan taivaan täydeltä ja näyttelypaikkakin paikoitellen lainehti vettä. Onneksi meidän kehä oli kuitenkin kuiva, tosin kovasti pieni se kyllä oli.

Kelpejä oli paikalla tänään kuusi, joista neljä oli uroksia ja kaksi narttuja. Tänäänkin jätin kitsauttani taas luettelon ostamatta, joten en tiedä keitä kaikki osallistujat oli. Yksi uroksista oli Veeti, joka ei tänään oikein halunnut pysyä jaloillaan kehässä, vaan heitti selälleen pötkötteleen ja odotteleen tuomarin rapsutuksia :D Sininen nauha eli h sitten tuli arvosteluksi, ei tainnut tuomari arvostaa Veetin ilakointia. Muut urokset saivat eh:n ja erin. Kössi oli tänään ilmoitettuna valioluokkaan ja se esiintyi taas erittäin hienosti ja varmasti, ja liikkui tosi sujuvasti. Laatuarvostelussa saatiin erinomainen ja sitten paras uros-kisassa sijoituttiin ykköseksi.

Nartuista toinen sai erinomaisen ja se valittiin sitten vsp:ksi ja Kössistä tuli rotunsa paras!!

Saatiin oikein hyvä arvostelu: "Excellent headtype with correct propotions. Very good angulation front&near. Goof feet. Tail carried a bit gaily, but set correctly. Out of coat, but still an excellent kelpie." Tuomarina oli Diana Fenton Australiasta, joten erityisen mukavaa oli pärjätä juuri  tällä kerralla ja tällä tuomarilla.

Oikein hyvin mennyt reissu meidän osalta siis, tuliaisena ruusuke ja pokaali. Yhtään ei harmittanut, että ilmat ei tällä kertaa suosinut ;) Jennin ja Rollen näyttely meni myös mukavasti, Rolle sai eh:n ja oli esiintynyt itsevarmasti ja hienosti, ja arvostelu myös Rollella oli hyvä.