Kisat siis  oli illalla 10.7 Pirkkahallin takana olevalla hiekkakentällä. Onneksi sain työvuoron niin, että pääsin neljältä lähtemään, nappasin samalla kyytiin Mistyn Tainan ja sitten otin Kangasalta Kössin kyytiin. Kössi oli ollut päivän mökillä halkotalkoissa, mutta ei se ollut yhtään väsynyt, vaan hienosti jaksoi agilitailla.

Tuomarina oli Harri Huittinen ja molemmat radat oli agilityratoja. Ihan mukavia ratoja, mutta aika monta ansakohtaa oli järjestetty. Siitäkin huolimatta radat oli ihan sopivia Kössille, niillä oli lähtösuoraa ihan kiitettävästi, joten vauhti ei ollut tänään ongelma, kun sain heti alusta lähteä vedättämään kunnolla. Ekalla radalla oli vauhtisuoran päästä hankalahko keppikulma, ja olin ihan onnesta soikeana, kun Kössi meni hienosti keppeihin sisälle. Jostakin pahuksen syystä se kuitenkin tuli ulos toiseksi viimeisestä välistä, joten siitä tuli sitten heti viisi pinnaa :( Tämän jälkeen taas harmitti niin että en jaksanut kunnolla ohjata loppuun, ja juoksin yhden putken eri puolelta kun olin suunnitellut, ja sen jälkeen tuli sitten hylky. Kössi hyppäsi siinä yhden väärän aidan, kun en ollut sitä vetämässä oikeaan suuntaan.

Loppurata meni vauhdikkaasti, mutta okserin jälkimmäinen rima putosi, kun toin Kössin liian vähällä vauhdilla siihen. Mutta ihan kiva ja sujuva rata silti.

Kakkosrata oli myöskin ihan hauska. Alku oli taas vauhdikas suora: aita, puomi, aita, aita jne. Saatiin puomin ylösmenossa ensimmäinen kontaktivirheemme, ilmeisesti lähdin vedättämään vähän turhan vauhdilla ;) No ainakin Kössissä oli vauhtia, se oli kyllä tosi kiva juttu. Parin aidan välistävedossa vähän mietittiin, että mihinkä päin ollaan menossa, Kössille iski jumi, kun se sai silmiinsä jonkun muun esteen tai jotain. Pari sekuntia siinä  jumitettiin ja sitten lähti rata taas hienosti etenemään. Kunnes. Tultiin kepeille ja Kössi tuli taas toiseksi viimeisestä välistä pihalle, vaikka tällä kerralla etenin ihan Kössin tahtia ja käskytin hyvin selkeästi. En ymmärrä kyllä nyt, että mikä keppiongelma on yhtäkkiä tullut :( Toisella yrityksellä meni sitten ihan niin kuin pitääkin mennä, mutta eipä se paljoa lohduta. Tauon jälkeen meidän pitää tähänkin taas paneutua sitten paremmin. Tai oikeastaan taidan nikkaroida omat kepit tohon pihalle.