Meillä on mennyt tänä vuonna näyttelyissä paremmin kuin koskaan ennen. Valkeakosken kaikkien rotujen näyttelyssä Kössi oli taas rotunsa paras! Ja jotta päivä olisi oikein täydellinen, niin Veeti oli pu2 ja sai toisen sertinsä!

Veeti oli niin hienosti kehässä, vaikka mieli olisi tehnyt nuuhkia narttujen haisuja maasta. Kössilläkin oli vähän samaa ongelmaa, liekö ollut juoksuinen koira mukana, kun Kössi yleensä ei ole juurikaan hajujen perään. Mutta siis hienosti kuitenkin molemmat esiintyi ja oli kyllä ilo katsella Veetin liikkeitä. Juuri hyvien liikkeidensä ansiosta Veeti oli luokkansa ykkönen, ja toinen näyttävän näköinen koira jäi kakkoseksi. Mutta jopa minä huomasin, että Veeti liikkui kyllä huomattavasti paremmalla askelpituudella ja vapaammin. Mahtavaa, jättionnittelut vielä jälkikäteen Veetipojalle!

Vastakkaisen sukupuolen paras oli Kössin veljen Rocin pentu Hyvänenaika Kallis, eli Kita.

Tuomarina meillä oli tällä kertaa Rita Kadike-Skadina Latviasta. Oikeen oli mukava täti, voidaan mennä toistekin, ymmärsi nättien koirien päälle =D Arvostelu oli tällainen:

"Nice strong male. Good condition and proportions. Masculine head. Strong body. Excellent chest and forechest. Correct tail. Enough angulations."