Eilen oltiin taas Eteläpuistossa flyballia reenaamassa. Nyt meitä oli pieni porukka vain paikalla, Terhi ja Saku, Taina ja Manta, Jenni ja Rolle ja tietysti minä ja Kössi. Seuraavalla kerralla meillä onkin sitten kisat! Ilmoitan Kössin yksilökilpailuun ja joukkueeseenkin, jos vain saadaan joukkue kasaan. Varmaan kyllä saadaan, ainakin uskoisin näin.

Kössi taas puhkui intoa heti kun se vaan näkikin, että muut koirat juoksee radalla :) Se lähtee kyllä ihan hulluna juoksemaan pallotelinettä kohti, ja on aina yhtä onnellinen saadessaan pallonsa sitten suuhun. Pienet on ja halvat Kössin huvit ;) Nyt kun meitä oli noin vähän, niin reenattiin vaan joku puolisen tuntia, siinä ajassa oli jo koirat ihan sipanneita. Tuleehan siinä juostua, kun ainakin Kössille heittelen sitten vielä palkkioksi sitä palloa, kun Kössi on sen ensin tuonut mulle.

Ennen flyballia otettiin vähän tokojuttuja Jennin ja Rollen kanssa. Seuraamiset ja  sivuaskeleet oikealle ja vasemmalle oli tosi hyviä, Kössi oli kyllä oikeen innokas tyyppi. Kauko-ohjauksia otin sen verran, että huomasin niiden olevan muistissa. Otin ihan vain yhden tai kaksi asennonvaihtoa ja siitä sitten palkkasin heti kiireesti, täähän ei tunnetusti ole mikään Köpin suosikkijuttu (no ei kai kun olen sen ihan itse pilannut). Sitten muutama luoksetulo, ja nekin oli nättejä, suoria ja riittävän vauhdikkaita. Pysäytyksiä en nyt ottanut, kun Kössi ennakoi niitä muutenkin himmaamalla vauhtia. Sitten ihan perusjutut liikkeestä maahanmeno, -seisominen ja -istuminen meni myös ihan hyvin, eihän niissä nyt mitään ongelmaa olekaan. Lopuksi Rollepojan kanssa vielä paikallamakuu ja nappiin meni sekin.