Keskiviikkona meillä oli epävirallinen flyballkilpailu Eteläpuistossa. Me osallistuttiin molempiin kisoihin, eli yksilökilpailuun ja joukkuekilpailuun. Yksilökisa käyntiin ns. knock out -tyyliin, eli kilpailtiin aina pareittain joista voittaja jatkoi kisassa ja häviäjä tipahti, ja sitten taas  voittajat kisasivat toisiaan vastaan kunnes jäljellä oli enää kolme parasta. Meillä oli vastassa mm. Nybergin Johannan cockeri Twisty ja Päivin partacollie Taisto. Kössi voitti vastustajansa helponnäköisesti, onhan se ihan flyballhullu.

Finaalissa oli sitten jäljellä Vinka, Rolle ja Kössi. Jokainen sai kaksi yritystä, jotka kellotettiin, ja nopein sitten tietenkin oli voittaja... joka oli Kössi!! Kakkoseksi tuli Vinka ja kolmanneksi Rolle. Rollella on hieman hyppytekniikka hakusessa, mutta se meni kyllä todella hienosti muuten. Kössi on ihan syntynyt flyballkoiraksi, sillä on ihan maaninen katse, kun se näkee että joku menee radalla. Sitten lähtömerkkiä odottaessa, kun pidän Kössiä pannasta kiinni, se ihan tutisee ja vapisee koko koira. Ja voi jestas sitä syöksyä, kun se kuulee HAKEE ...  On kyllä ehdottomasti Köpin lempitouhua tämä.

Yksilökisan voitosta saatiin palkinnoksi upea iso pokaali, iso laatikollinen koirannamuja ja muumipyyhe. Olin ihan onnesta soikea, ja tietenkin ylpeä Kössipojasta!

Joukkuekisassa sitten joukkueet arvottiin, ja tuli aika epätasainen jako. Mukana oli muutama koira, joilla ei mennyt kovin hyvin, joten koko joukkue sitten tietenkin vähän kärsi siitä. Meille onneksi tuli hyvä porukka, meidän lisäksi oli Taisto-partis, Twisty-cockeri ja sitten joku borderterrieri. Voittajajoukkue valittiin ajan perusteella. Muilla joukkueilla taisi mennä aika kauan, kun muutama koira korjaili vähän virheitään, joten meidän joukkue voitti hienolla virheettömällä ja nopeimmalla suorituksellaan! Olipa mahtavaa! Mutta hienosti silti meni myös muillakin ja erityisesti vaihdot sujuivat kaikilla hyvin, eikä kenellekään sattunut rähinöitä kohdalle.

Me saatiin taas palkinnoksi pokaali ja koirannamilaatikko, olipas ihanaa saada paljon kotiinviemisiä ;) Palkinnot oli kyllä mun mielestä erittäin mahtavat  kisan hintaan nähden, joka oli peräti 4€. Tämmöisiin kisoihin me osallistutaan kyllä toistekin, ihan varmasti. Kiitos paljon kisan järjestäjille, oli kyllä kivaa kaikilla.