Äsken oltiin taas jälkipellolla Kössin kanssa. Olin tehnyt pitkän jäljen, jolla oli kuusi keppiä ja viisi kulmaa, yksi oli terävä kulma. Nyt en laittanut kulmiin muita namuja, kuin yhden merkiksi noin metriä ennen kun kulma tuli vastaan. Terävään kulmaankaan en laittanut muita, koska halusin nähdä miten Kössi reagoi siihen. Tuokaan systeemi ei toiminut ihan niin kuin halusin, nimittäin kun Kössi jäi syömään frolicia ja ampaisi sitten taas liikkeelle, niin se helposti vilahti kulmasta vähän yli ja joutui sitten palaamaan takaisin. Näin kävi kahden ensimmäisen kulman kohdalla. Kaksi seuraavaa sitten meni tosi hyvin, ja viimeisenä oli se terävä kulma. Siitä Kössi päästi ensin ylitse, ja aikansa siinä haisteltuaan se hoksasi mihin päin jälki jatkuu. Toi on Kössissä tosi kiva, että vaikka se hetkellisesti hukkaisikin jäljen, niin aina se löytää sen uudestaan. Koskaan sitä ei tarvi auttaa ja näyttää mihin jälki jatkuu, aina se osaa itse jatkaa. Ja Kössi todella tykkää jäljestää, nimittäin juuri kun oltiin terävässä kulmassa, naapurin koira meni meistä ohi vajaan kymmenen metrin päästä, eikä Kössiä edes kiinnostanut koko koira. Ja se on sentään normaalisti Kössin mielestä ihan kamalan ihana Fanny.

Ihan  ensimmäistä kertaa Kössi meinasi lähteä takajäljelle janalta. Olin vähän monttu auki, kun sen huomasin, mutta onneksi ei ole tapahtunut aikasemmin. Luulen, että toikin johtui nyt siitä, että oltiin ensimmäistä kertaa varmaan kahteen vuoteen jäätyneellä sänkipellolla ja se oli varmaan vähän vaikeaa Kössin mielestä. Hyvin se jäljesti, mutta tosiaan noissa kahdessa kulmassa olisi ollut vähän parantamisen varaa. Tosin, ehkä nyt viilaan pilkkua ihan turhaan, koska Kössi ei käy kuin korkentaan 1,5-2 metrin päässä tarkistamassa ja huomaa sitten heti jos on menossa väärään suuntaan. Taidan kuitenkin jättää toistaiseksi namut kulmista kokonaan pois ja katsoa miten sujuu ilman että namut on siinä sekoittamassa. Ainoastaan teräviin kulmiin taidan tehdä ihan sellaisen namujanan mitä pitkin saa nyt muutaman kerran harjoitella.

Kepit Kössi nostaa aina ja varmasti, niissä ei onneksi ole nyt ollut mitään ongelmaa. No, ei mikään ihme että se haluaa ne löytää, koska jäljellä on vaan muutama kuiva frolic siellä täällä, ja kepeistä se saa aina jotain superherkkua, tänään oli tarjolla Katajan Lihan rosvorullaa :D