Tänään oltiin ensimmäistä kertaa Valkeakosken Kennelkerhon itseohjautuvissa tokotreeneissä. Ideana siis on, että itsekseen treenaillaan Kennelkerhon vuokraamassa maneesissa. Kerhon puolesta paikalla oli hyppyeste, ruutumerkit ja luoksetulon merkit. Koiria ihmisineen oli paikalla vajaa kymmenen ja ihan hyvin mahduttiin maneesiin treenaamaan. Ulkona tuiskusi lunta, joten oli oikein mukavaa ja lämmintäkin kun saatiin olla katon alla suojassa.

Kössin kanssa tein hommia oikeastaan koko sen tunnin mitä meille oli aikaa varattu. Alussa Kössi vähän katseli ja ihmetteli uusia koiria ja uutta paikkaa, mutta voi pojat sentään, oli siinä intoa ja vauhtia ihan mahdottomasti. Kontakti seuraamisessa oli ihan hyvää, vähän Kössi alussa vilkuili liian lähelle tulevia, mutta ihan hyvin se meni. Paikka oli ihan ok, ihan vähän se välillä yritti edistää, mutta paikan sai korjattua antamalla palkan ihan omasta reidestä kiinni. Tehtiin paljon kulmia ja täyskäännöksiä ja myös askeleita molemmille sivuille ja taakse.

Ruutuun vein alustan ja namin sen päälle varmaan noin 90% treenikerroista. Kössihän tykkää tehdä sitä, että se jää roikkumaan ruudun eteen, että joko tämä kelpaisi, tai sitten se menee ruudun oikealle puolelle ihmettelemään. Yritän nyt saada sille pelkkiä onnistuneita ruutuunlähetyksiä namin kanssa, ja ihan silloin tällöin vain otan ilman namia ja silloin juoksen itse perässä ruutuun ja palkkaan Kössin siellä.

Kauko-ohjaukset oli tänään ihan 10+, ne meni niin hienosti ja sujuvasti, että olen vieläkin ihmeissäni. Mahtavaa, onpa hyvä mieli.

Luoksetulossa otin kerran seisomisen ja maahanmenon, ne oli ihan suht hyvät. Lisäksi otin suoraan eteentuloja, kun Kössi välillä on vähän valmiiksi perusasennon puolelle vinossa. Nämä meni kans hyvin.

Liikkeestä istuminen, maahanmeno ja seisominen on ihan pala kakkua Kössille. Ei mitään ongelmia näissä.

Kaikenkaikkiaan tosi kivat treenit, kerrankin sain jotain aikaiseksi ja Kössikin on tyytyväinen eikä viuhdo koko iltaa pallon kanssa. Ensi viikolla mennään ehdottomasti taas, kun ei hintakaan ole paha, vain 3€ tarvii pulittaa siitä, että saa treenata suojassa tuulelta ja tuiskulta. Nyt mun pitää vielä maksaa jäsenmaksu tältä vuodelta, niin ollaan virallisesti Valkeakosken Kennelkerhon jäseniä.