Ennen agilityreenejä me mentiin Jennin ja Rollen kanssa Pirkkalan abc:n pihalle vähän tottisteleen. Otin Kössillä vain seuraamisia, koska tokokisan haahuiluseuraamiset jäi häiritsemään. Nyt alan tehdä niin, että kun Kössi alkaa edistämään, se saa ihan pienen nyppäisyn näyttelyhihnasta, koska nyt on käynyt selväksi, että pelkästään nameilla en saa paikkaa korjattua täysin hyväksi kun Kössin vire nousee riittävän korkealle. Eli silloin kun namia joutuu odottamaan. Tein siis niin, että namit odottaa kupissa kun tehdään vähän pidempi seuraaminen  ja sitten hyvästä seuraamisesta vapautus kupille. Hihnasta nyppäisen ihan minimaalisen vähän, se riittää Kössille, koska sillä ei ole koskaan käytetty minkäänlaisia pakotteita kouluttamisessa. Tuota nyppäisyäkään en sanoisi pakotteeksi, se on vain pieni heräte, että huomaatkos äijä missä hortoilet.

Ihan toimivalta konstilta tuntui, katsotaan nyt miten se alkaa mennä. Lisäksi otettiin muutama paikallamakuu, että Rolle pääsi harjoittelemaan. Voi että, kun Kössi sitten inhoaa Rollea :D Se ei pysty edes katsomaan Rolleen päin paikallamakuussa, kun sitä niin yököttää. Kiltisti kuitenkin makaavat vierekkäin.

Agilityssä tehtiin kaksi rataa, ja ne meni niin nappiin kun vaan voi mennä! Kössi oli niin helposti ja kevyesti ohjattavissa ja se meni juuri sinne minne halusinkin. Hankalahkot aitasysteemitkin meni ihan tosta noin vain, samoin kuin pimeät putkikulmat ja kaikki muutkin. Kyllä jäi hyvä mieli näistä reeneistä.

Agilitytreenien jälkeen jäätiin vielä harjoittelemaan flyballia, koska Tampereen näyttelyn flyballnäytökseen on vain puolitoista viikkoa aikaa. No, Kössi nyt todellakaan ei tarvinnut reeniä, vaan se veti ihan vanhasta muistista mahtavan hienosti. Se on niiiiiin salamannopea, kun se syöksyy aitojen yli  ja sieppaamaan pallon ja sitten se kiitää takaisin mun luo. Se on hassun näköistä, kun Kössi kiitää niin matalana, se on ihan lituskainen ;) Hassu tyyppi, mutta helkkarin nopea! Tuota touhua Kössi jaksaa vaikka kuinka kauan, mutta puolen tunnin päästä oli jo pakko lopettaa, kun koirat kävi jo niin kuumina.

Laitankin tähän muutaman kuvan Kössin viimesyksyisestä flyballmestarin palkinnoista ja voittajasta itsestään. Katsokaa ja ihailkaa ;D