Tampereen näyttelyyn oli tänä vuonna ilmoitettu peräti 28 kelpietä, joista kaksi taisi olla pois. Eli ihan kiva määrä kilpakumppaneita, ei tarvinnut olla yksin kehässä. Tuomarina oli Gael Morison Etelä-Afrikasta, ja hän paneutui koirien arvosteluun ihan kunnolla. Kehä oli jonkun verran myöhässä, mutta toisaalta oli kiva, että kerrankin koiria oikeasti katsottiin ja niitä liikutettiinkin kunnolla. Ja plussana tietenkin se, että oli aikaa höpöttää sekä Tuulan että Sannan kanssa ja rapsutella Almaa.

Kössi sai tällä kertaa erin ja oli pu-4. Arvostelu oli hyvä, joskin vähän vaikeasti luettavissa :) Jotain tällaista siinä luki: " Hyvin lihaksikas koira, hyvä pään malli, hyvä etuosa, kiinteä ylälinja, hyvin kannettu häntä, liikkuu hyvin."

Kössin Alma-pentu sai myös erin ja se oli pn-2 ja sai varacacibin. Alman arvostelua en kerinnyt nähdä, mutta eiköhän sekin ollut hyvä, kun kerran noin hyvin pärjäsi. Eli varsin onnistunut näyttely kaikin puolin.

Kaikki kelpietulokset ovat tässä:

urokset pentuluokka

Royal Coctail Lucky Bringer 2 KP
Yacatis Amaroo-DaCapo 1 KP ROP-pentu

nartut pentuluokka

Gigabit Illawarra 3
Royal Coctail Lucky Red Ace 1 KP VSP-pentu
Royal Coctail Lucky Sham Rock -
Royal Coctail Lucky Sunshine 2
Yacatis Alkira-Queeny -
Yacatis Allunga-Queeny 4

urokset junioriluokka

Kivivainion Dracula ERI1
Placo Ecco EH3
Royal Coctail Homer Simpson ERI2

urokset avoin luokka

Didaktic's Alfa Centauri EH2
Royal Coctail World Wide Web ERI1 PU1 sert cacib ROP

urokset valioluokka

Bestseller Da Capo ERI1 PU2 v-cacib
Bestseller Zorom-Noo ERI4
Bestseller Äks-Parooni ERI2 PU3
Kelmi Ahkera Antti ERI3 PU4

nartut nuorten luokka

Eyespy Yanda ERI1 PN4 sert

nartut avoin luokka

Ahmakulman Agatta ERI1 PN2 v-cacib
Evallens Red&Tan Sweet Sheepdog EH
Hyvänenaika Kallis ERI4
Kengurukolon Belle Junior ERI2
Kengurukolon Black Pearl ERI3

nartut valioluokka

Evallens Chocolate Queeny ERI2
Royal Coctail Jubileum Shot ERI1 PN1 Cacib VSP

nartut veteraaniluokka

Bestseller X-File ERI1 PN3 ROP-veteraani

kasvattajaluokka

kennel Bestseller 1 KP ROP-kasvattaja

Näyttelyn jälkeen kävin shoppailemassa koirille ison kasan herkkuja. Kassiin päätyi 10 isoa puristeluuta, 10 vähän pienempää rullaluuta, monta pussia härkäpuikkoja ja kanankauloja ja lisäksi neljä pikkupussia Brit-koiranruokaa kokeeksi. Sitten Taina osti mulle sunnuntaina vielä pipon, jossa luki teksti "Tassun alla", kun en sitä itse älynnyt lauantaina ostaa, vaikka sitä katselinkin.

Seuraava näyttely onkin sitten Lahdessa, 26.4.

Muista suunnitelmista laitan tähän sen verran, että niihin tuli vähän muutoksia. Mulla oli ajatuksena, että hakisin Ruotsista itselleni toisen kelpien, kun en ole ollut varma siitä, että tuleeko Kössille ikinä toista pentuetta. Mullahan siis on ollut haaveena saada Kössin pentu omakseni, enkä tuosta sen ensimmäisestä pentueesta vielä voinut ottaa, kun Kössi oli itsekin silloin vasta 2,5-vuotias. Mutta nyt siis näyttäisi siltä, että Kössistä ehkä tulee ensi vuonna toisen kerran isä, eli ruotsinmatka peruuntuu. Nyt siis odotellaan vaan ajan kulumista, voi apua, tulee pitkä vuosi. En tähän nyt vielä laita nartun nimeä, kun en tiedä mitä sen omistajat olisivat siitä mieltä. Mutta sen verran kerron, että narttu on tosi kiva, avoin ja sosiaalinen ja lisäksi sen on vielä kaunis ja siitä on todisteena nippu sertejä ;) Eli nyt vaan peukut pystyyn, että kaikki menee nappiin ja että minä saisin kuin saisinkin itselleni Kössin pojan tai tyttären.