Nyt on tämän vuoden eka tottelevaisuuskoe läpikäytynä, huh. Tulokset ei tällä kertaa päätä huimanneet, mutta koe oli kivasti järjestetty, ilma oli mitä mainioin ja makkara maistui hyvältä :) Mikäs siinä oli kisatessa. Ihme kyllä, tällä kertaa en meinannut ihan kuolla jännitykseen, lähestulkoon kuitenkin.  Kisassa oli paljon tuttuja mukana, joten tuli rupateltua siellä tuntikaupalla vielä oman kisan jälkeenkin.

Tässä nyt vähän selostusta meidän eri liikkeistä.

Paikallaolo 10p : Kössi on niiiin hieno poika :) Viereinen koira lähti livohkaan, mutta Kössi pysyi niin hienosti paikallaan. Ja kaiken lisäksi piti maata lumella.  Ihan täydellinen paikallamakuu, ei mitään häsellystä.

Seuraaminen 5p : No tuota noin. Ei mennyt ihan nappiin. Kontakti puuttui ja Kössi edisti noin puoli metriä kokoajan. En tiedä, oliko sen vire liian korkealla, ja se purki sitä tuohon edistämiseen. Perusasennot jäi puuttumaan ja muutenkin oli haahuilua.

Liikkeestä istuminen 6p : Seuraaminen haahuilua, mutta itse istuminen nopea ja varma. En tiedä miksi pisteitä tuli noin vähän.

Luoksetulo 9,5p : Ihan loistava suoritus, aavistuksen vino perusasento verotti 0,5 pinnaa.

Ruutu 0p : Kössi meni hienosti ruutuun, mutta tuli seuraamiseen omin lupineen, joten nollille meni. Kössi ei ole koskaan ennen tullut tollain ilman lupaa, ihme keksintö siltä.

Hyppynouto 8p : Moitteeton nouto. Mun tuo-käsky oli myöhässä, siitä piste pois, ja ilmeisesti vinosta perusasennosta toinen piste pois.

Metallinouto 9p: Nätti nouto, ei ongelmia. En tiedä miksi piste lähti.

Tunnari 0p : Oma moka. Me ollaan harjoiteltu vain niin, että palikat ovat rivissä. Nyt ne olikin ympyrässä, eikä Kössi huomannut muuta kun kolme etummaista palikkaa. Sitten se tuumasi, että ei ole mikään näistä, mutta vienpä nyt jonkun.

Kaukot 0p : Kössi vaihtoi asennot ja tarjoili vähän ekstraakin, kun oli vissiin liian hidasta touhua. Liikkui puoli metriä eteenpäin.

Kokonaisvaikutus 7,5p : Tuomari sanoi, että on kiva kattella koiraa jonka häntä huiskaa koko ajan :)

Pisteitä tuli vaatimattomat 157,5p, eikä siis saatu edes tulosta. Mutta ei se mitään, meillä oli ihan kivaa ja muutama liike onnistui todella loistavasti.  Katotaan sitten seuraavassa kisassa taas miten menee. Sitä odotellessa me reenataan taas kovasti, nyt kun tokokärpänen on taas oikeasti puraissut.