Vaikea uskoa, että Rape-poika on jo todellakin täyttänyt kahdeksan vuotta. Aika on kulunut ihan liian nopeasti, vastahan on hetki mennyt ja  Rape on kuitenkin jo kuonosta ihan harmaa. Nyt se alkaa jo vaikuttaa aikuiselta koiralta. Pahimmat metkut ja koirankujeet ovat vähentyneet, mutta onneksi sentään eivät kokonaan loppuneet. Edelleen Rape on kauhea tahallaan suttaamaan itsensä ulkona heti kun löytää hyvän rapakon. Sinne sitten sukelletaan pää edellä, tai ainakin vähintään pitää kieriä ketunpökäleessä.  Ja tavaroita pitää edelleen kanniskella paikasta toiseen ja sitten niitä pitää hautoa tuntikaupalla, ettei kukaan  muu pääse sen oman aarteen lähelle. Rape on niin höppänä <3

Vaikka jekut eivät ole loppuneet, on silti todettava, että ihan oikeasti Rape alkaa pappautumaan. Se jaksaisi maata aamulla vaikka miten pitkään, eikä sillä ole mitään kiirettä syömään eikä pihalle. Sängyssä on ihan liian mukavaa ;) Kyllä, Rape nukkuu mun vieressä sängyssä... Tosin siellä on myös Kössi ja Lakukin... Kyllä sopu sijaa antaa.

Rapen kanssa kulunut vuosi on mennyt ulkoilun merkeissä, ja aina välillä se on ollut mulla mukana treeneissä. Ihan hillittömällä innolla se edelleen tekee hommia, sille on ihan sama vaikka mitään palkkaa ei olisi tiedossa. Se että pääsee tekemään, on Rapelle jo kova juttu. Aion pitää sitä jatkossakin mukana, ettei tuo nyt ihan pellossa eläisi sentään (vaikka pellossa aina pyöriikin itseään suttaamassa...).

Syntymäpäivänsä kunniaksi meillä saa aina koiratkin omat lahjansa.  Tänä vuonna Rapen paketista löytyi kilon pussi possunkorvasuikaleita, megalomaanisen suuri puruluu sekä purkkiruokaa, mistä Rape armollisesti jakoi myös Kössille. Ilta meni siis mukavasti herkkuja syödessä ja sitten nukkuessa massu pullollaan. Ei hullumpi päivä.

1241293706_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rape 8v. ja kateellinen veikka