Meillä on nyt muistaakseni jokaisessa tämän vuoden tokossa mennyt vaihtelevasti joku liike nollille. En tiedä miksi, ja sekös harmittaa. Kössi osaa ihan tasan tarkasti kaikki liikkeet, mutta silti vaan joku on aina nollana. Ja siksi tulos on aina enintään kakkonen. Näin kävi kahdessa viime kisassakin, joista laitan tähän tulokset.

HÄMEENLINNA 16.6.2009

Paikallamakuu 9,5

Seuraaminen 6,5 : Ei se vaan seuraa kehässä. Toivotonta. Kehän ulkopuolella kyllä.

Liikkeestä istuminen 9

Luoksetulo 9

Ruutu 8,5 : Kössi oli hiukan levoton ruudussa ja seuraamiseen tuli niin vauhdilla, että meni vähän ensin ohi.

Hyppynouto 9,5

Metallinouto 6 : Sössin ekan heiton, ja toinen jäi liian lyhyeksi.

Tunnari 0 : Liikkurin vika. Unohti ottaa mun pitämän kapulan ja sitten pyyhälsi samalla manaten sitä hakemaan. Kössi nousi seisomaan ja  kääntyi katsomaan höpöttävää tätiä ja sitten Kössin kierrokset nousikin jo niin korkealle, että se lähti ilman lupaa liikkeelle eikä edes tuonut kapulaa.

Kaukot 5

Kokonaisvaikutus 8

Pisteitä yhteensä 220, kolmostulos ja kolmas sija. Tuomarina Seija Pollari.

PADASJOKI 24.6.2009

Paikallamakuu 10

Seuraaminen 6,5 : Enää ei edes jaksa selitellä.

Liikkeestä istuminen 10

Luoksetulo 10

Ruutu 10

Hyppynouto 8

Metallinouto 10

Tunnari 0 : Kössi jäi syömään jäniksen papanoita ja vasta kolmannella käskyllä lähti liikkeelle. Toi kyllä sitten tietenkin oikean kapulan.

Kaukot 7

Kokonaisvaikutus 9

Pisteitä yhteensä 249 ja kakkostulos, jolla voitto kotiin. Tuomarina oli Marita Packalen. Olin ja olen edelleen käärmeissäni Kössille, että sen piti pilata toi tunnari, siinä meni ykköstulos. Nyt en enää jaksa metsästää sitä ykköstä vähään aikaan, vaan me pidetään taukoa tokoilusta, tai ainakin kisaamisesta. Mulle ei näköjään nämä pettymykset sovi. Ja sitä paitsi mua vaivaa ihan hirveästi se, että Kössin seuraamisvire tipahtaa heti kehään mennessä. No, mietitään näitä ja koitetaan taas joskus uudestaan.