Laitan tähän taas kootut selitykset :)

Paikallamakuu 9p: Vähän vino perusasento ja siitä johtuva vähän vino makuuasento. Yksi koira haukkui koko makuun ajan istuvillaan ja vähänkö se oli häiritsevää. Onneksi ei tarvi pelätä, että Kössi lähtisi litomaan.

Seuraaminen 7p: Tää oli tän vuoden kisojen paras seuraaminen, mun mielestä paikoitellen jopa oikein hyvää. Kävelin itse tällä kertaa suoraan ja suorassa, enkä kytännyt koiraa, ehkä se auttoi uuden treenityylin ohessa. Liikkeessä oli paljon käännöksiä, askeleet oikealle ja vasemmalle, paikalla käännökset oikealle ja vasemmalle, juoksua ja hidasta kävelyä. Itse olen tyytyväinen, tää oli ihan hyvää jo.

Liikkeestä istuminen 0p: Kaksi käskyä ja silti koira seisoo. Apua, miksei se tee ikinä treeneissä tätä??

Luoksetulo 5,5p: Ihan surkeaa Kössiä, seisomiseen se ei pysähtynyt vaan hiiiiiipiiiiii. Maahanmeno oli hyvä.

Ruutu 0p: Voihan paski. Meni pitkäksi, Kössi oli ruudun ulkopuolella. Ja voihan paski sentään, se lähti sieltä taas liikkeelle kun olin vasta tehnyt yhden kulman. ONNEKSI pääsin karjaisemaan sen uudestaan maahan. Mutta silti, voi paski.

Estenouto 10p: Loistava

Metallinouto 8,5p: Liian tiivis, käpälät mun varpailla, molemmat, siitä lähti pisteet.

Tunnari 9,5p: Yksi käpälä mun varpailla.

Kaukot 5p: Ei lähtenyt koneet käyntiin. Eka makuulta istumaan nousu jäi suorittamatta, muuten ok, vähän eteni.

Kokonaisvaikutus 8p: Nättiä menoa oli.

Sieppaa, aina noita tyhmiä nollia tulee. Ja vielä liikkeistä joista Kössi ottaa kympin tai ysin silloin kun se onnistuu, eli kyse ei ole etteikö se osaisi, vaan välillä vaan on ajatus vissiin muualla. Kössillä oli kuitenkin taas hyvä vire päällä, sopivan innokas mutta keskittynyt kuitenkin ja se teki kaikki liikkeet mielellään.Tällä kertaa meitä tuomaroi Aino Juhantalo-Kakkola ja me saatiin pisteitä 189p, tulosta ei tullut.

Evl:ssä oli vain kaksi koiraa, joten meitä pyydettiin häiriökoirakoksi paikalla istumiseen ja makaamiseen, ja tokihan me mentiin. Saatiin tosi hyvät treenit siinä vielä. Istumisessa  käskin Kössin ihan suosiosta maahan, kun ei vielä olla paljoa harjoiteltu sitä. Kössi teki kaksi nättiä paikallaoloa, se oli rauhallinen ja keskittynyt, nämä oli molemmat parempia kuin se meidän oma paikallamakuu.