Tässä on Konstasta uusia kuvia, tosin nämäkin taitavat olla jo viikon vanhoja. Konsta kävi jo ensimmäisellä rokotuksellakin ja oli oikein reipas pentu, ei se huomannut pistosta ollenkaan, kun seinällä oli kamalan kiva kissan kuva, jota piti vahdata keskittyneesti. Painoa oli 8,8 kg, eli aika komeasti on noussut. Matolääkettäkin ollaan nautiskeltu jo pariin otteeseen.

Treenailut on ollut vielä aika pientä, nyt työn alla on sivulle tulo ja siinä kontakti, tämä toimiikin jo kotioloissa hienosti. Tämän lisäksi vain normisetti, istuminen, maahanmeno, luoksetulo, istumaan jääminen, joita otetaan pitkin päivää silloin tällöin. Lisäksi pitäisi aloittaa seisominen ja myöskin hampaiden katsominen. Ajattelin ilmoittaa Konstan syksyllä Tampereen ryhmikseen pentuluokkaan ja Oriveden pentunäyttelyyn. Sillä edellytyksellä tietenkin, että saadaan kehäkäyttäytyminen kuntoon, ihan villipedon kanssa en kyllä lähde minnekään...

Tässä korituolissa Konsta nukkui mökkireissulla ensimmäistä kertaa koko yön, eli 24-08, heräämättä kertaakaan. Sen jälkeen sama tahti on jatkunut, jihuu, vihdoinkin saan nukkua itsekin kunnolla :)