Joku on näköjään vähän laiskotellut ja unohtanut kaikki blogin päivitykset...

Konstan kanssa ollaan tehty peräti jäljet 5,6,7 ja tänään nro 8. Jäljessä oli pituutta jo reilummin, varmaan joku 50 metriä ehkä. Kävelin jäljen ihan normaalisti, en laahannut jalkoja tai tehnyt mitään kikkakolmosia, nakkeja laitoin aina vasempaan jalanjälkeen lukuunottamatta kahta kahden metrin nakitonta pätkää. Konsta jäljesti hyvin, tosin vähän turhan lujaa se pyrki menemään, kun se oli aika vauhkolla tuulella muutenkin. Jarruttelin remmistä ja oikeastaan joka nakin Konsuli söikin, nakittomata pätkät se meni ihan kuin ei olisi edes huomannut nakkien puuttumista. Tuntui että jälki oli ihan turhan helppo, seuraavasta teen pidemmän ja jätän tyhjiä kohtia useamman, meno on niin varman tuntuista. Konsta on hyvinhyvin tykästynyt jäljestämiseen ja itse jäljelle pääsy onkin vähän työn takana... Ei meinaa pikkujätkä uskoa, että riuhtomalla sinne ei pääse, tänäänkin mentiin askel kerrallaan sivu-seuraa-KONSTATAKAISIN-sivu-seuraa -tyylillä :D

Konsta keksi vajaa kuukausi sitten, että uiminen on superhauskaa, ja nyt sitä ei saisi pysymään pois järvestä sitten millään. Ollaan käyty poikien kanssa uimassa, eli siis jopa minä olen ollut järvessä, ja kivaa on ollut. Konsta on niin söpö kun se kroolaa menemään ja samalla aina nostaa etujalat pinnalle, että tulisi kunnon pärskeet, joita sitten saa metsästää. Oltiin joku aika sitten Jennin ja lauman kanssa uimaretkellä, ja Konstalla ja Rollella oli pikkuisen kivaa, yhtä hölmöjä tyyppejä molemmat.

Sammakkomies vai joku saukonpoika? 13.7.

Tokoilu... jaa mikä? No joo, Konstan kans ollaan tehty ihan perusjuttuja, sivulletulo, seuraaminen, liikkeestä maahanmeno, luoksetulo, vähän näyttelyseisomista ja juoksua. Kyllähän se kokoajan etenee, mutta eihän maalaispoika mitään osaa tehdä, jos ympärillä on muita koiria ja ihmisiä. Onneksi ensi viikolla alkaa tokokurssi, niin saadaan tähän hommaan vähän jotain järkeäkin :)

Kössi on saanut laiskotella, sen kanssa on ainoastaan tehty vähän ohjattua noutoa, joka alkaa olla ihan hyvin kuosissa. Jotain täytyy kyllä keksiä, että se juoksisi vähän rivakammin merkille, nyt se lunkii vähän turhan rauhalliseen tyyliin. Jos on vinkkejä niin tänne päin, kiitos!

Vartiointipalvelu Konsta K. Kelpie, vahdin kotiani, tai ainakin palloani ja sinistä vinkuani!

Vahtikoiran hyökkäys ja lurpottava korva 18.7.

Konsta komeana ja korvakin pystyssä 24.7.

Kesäkurpitsansyöjä

Konsta on pudotellut jo hampaitaankin, sillä on uudet hienot etuhampaat ja toissapäivänä siltä lähti alakulmahammaskin. Verta oli etujalkaa myöten, joten hammas taisi saada vähän kyytiä palloleikissä. Saisivat jo lähteä ne kolme muutakin kulmuria, sen verran alkaa olla peukalossa jälkiä jo seuraamisharjoitusten tuloksena.