Tämä hommahan alkaa nyt sujua Alkujärkytyksen jälkeen on vihdoinkin uskottava, että me saatiin voittajasta toinen ykkönen! Tuomarina oli Riitta Räsänen ja paikka tietysti Luopioinen. En odottanut kisalta yhtään mitään, menin kehään ihan eri fiiliksellä kun yleensä, ja se tuotti tulosta. Oltiin molemmat ihan lunkeja kerrankin.

Paikallamakuu: 9,5  Puoli pinnaa lähti vähän rivakasta loppuistumisesta.

Seuraaminen: 7,5 Vähän irtonaista, mutta hyvä kontakti. Perusasentoja jäi puuttumaan.

Istuminen: 10

Luoksetulo: 7 Tyhmä minä varmistin seisomisen kaksoiskäskyllä ja kaksi pinnaa läks. Ihan kun Kössi ois mitään kaksoiskäskyjä tarvinu.

Ruutu: 9,5 Liian tiivis loppuseuraaminen verotti puoli pinnaa.

Hyppynouto: 7,5 Takajalat kolahti esteeseen ja sit vino perusasento.

Metallinouto: 9,5 Ja vino perusasento taas

Tunnari: 9 Vino luovutusasento ja vino perusasento

Kaukot: 6,5 Jee vähän hyvät pinnat! Lisäkäskyjä tuli muutama, mut eteneminen oli aika vähäistä!

Kokonaisvaikutus: 8,5

Yhteensä 268,5 ja 1-tulos, mageeta!

Lisäksi saatiin Paras yhteistyö-palkinto, joka jaettiin koirakolle, joka osoitti kokeessa parasta yhteistyötä, -ymmärrystä ja-henkeä. Palkinto oli KuHan sponssaama, ja tuomari päätti kenelle se jaetaan. Aikas mahtavaa oli! Saatiin lahjakortti, jolla saa  20 euroa alennusta tokosta tai tokokurssista. Kokeen voitosta saatiin sitten 15 kg koiranruokaa, pari ruusuketta, pokaali, paita ja leipä. Lisäksi kanttiini oli ilmainen, ja siellä sitten vedettiin pullaa vissiin vähän enemmänkin.

Ihan mahtava koe, nyt on vähän pakko yrittää saada se kolmas ykkönen ja koulari tk3. Seuraava koe on ilmeisesti syyskuussa piirinmestaruus Valkeakoskella, jossa kisataan joukkueessa Ennin&Kassun ja Soilen&Miskan kanssa. Toi menee kyllä harmillisesti päällekkäin Oriveden pentunäyttelyn kanssa, jonne piti mennä Konstan kanssa, mutta katsotaan, jos Konsta lähteekin lainahandlerin kanssa. Riippuu vähän miten saan Konstan kyytin järjestyyn.

Kössi vähän ylpeänä :)