Marraskuu on hujahtanut melkein ohi, ja kaikki näyttelytuloksetkin on tänne kirjoittamatta. Mitään muita tuloksia ei nyt ole tullutkaan, kun ollaan vallan oltu kisatauolla Kössin kanssa. Mutta siis, tässä missikisatuloksia:

Lahti 31.102010 Kelpiet tuomaroi Robert Lott

Kössi sai erin ja oli valioluokan kolmas, tässä arvostelu : Taller dog, reasonable angulations, tailset a little low, good rear movement, adequate front movement, quite typical.

Jyväskylä 13.11.2010 Tuomarina toimi Paula Heikkinen-Lehkonen

Olin ilmoittanut mukaan molemmat koirat ja  paikalla oli myös Konstan äiti Yanda ja sisko Hula. Konstalla oli siis tiedossa mukava päivä remuten siskon kanssa ja kyllä se siitä ottikin ilon irti. Pennut olivat vuorotellen selällään lattialla ja toinen tempoi kaulanahkasta eri suuntaan, mukavalta kuulostaa ;P Kaikki koirat saivat hyvät arvostelut, Konsta ja Hula saivat molemmat pentuluokasta punaisen nauhan ja hyvän arvostelun ja Kössi oli pu2 ja sai varacacibin ja myös Yanda oli pn2 ja sai cacibin.

Kössin arvostelu: Voimakas, maskuliininen uros, hieman tukevassa kunnossa. Erinomainen pää, täyteläinen kuono. Pyöreät silmät. Hyvä lapakulmaus ja täyteläinen eturinta. Syvä ja tilava rintakehä. Turhan tasapaksu vatsaviiva. Hyvät takakulmaukset. Hieman jyrkkä lantio. Lihaksikas ja kiinteä. Hyvässä karvassa.

Konstan arvostelu: Jo melko kookas nuori uros. Vielä hieman hontelo. Korkea ja jyrkkä otsapenger. Korvat vielä pehmeät ja melko isot. Hyvä ryhti ja selkälinja, mutta laskeva lantio. Hyvät raajojen kulmaukset. Hyvä karva. Saa vielä kauttaaltaan tiivistyä. Käytös vielä hieman epävarmaa. Toivottavasti ei kasva enää isommaksi.

Tuo Konstan "epävarmuus" on sitä, että sitä ällöttää jos hipelletään liian varovaisesti. Olen joka kerta sanonut tuomarille, että ota vaan reippaasti kiinni, ei Konsta oikeasti mitään arastele, mutta tosiaan jos sen kuonosta hipsutellaan ihanihan hiljaa ja nätisti, niin se alkaa ihmetellä koko toimitusta. Konsta tykkää vähän kovemmista otteista :P Konstan esiintymiseen olin todella tyytyväinen, se seisoi oikein mallikkaasti ja liikkui nätisti ravaten.

Sitten Konstan viimeinen pentunäyttely Tampereella 27.11.2010, tuomarina Tarja Löfman

Arvostelu: 8kk vanha, tasapainoisesti kehittynyt uros, joka voisi olla pidempi rungoltaan. Oikea purenta. Hieman haja-asentoiset korvat. Hyvät pään linjat. Leveä kallo. Rintakehä saa vielä tulla syvemmäksi. Liikkuu hyvin. Oikeanlaatuinen karvapeite. Hieman ujo käytös.

Konsta sai KP:n! Jipii! Arvostelussa ihmettelen kovasti toivetta pidemmästä rungosta, nimittäin Konsta on oikeasti pitkä kuin tavarajuna... Sille ei voi pukea edes Kössin haalareita päälle, koska ne jäävät niin lyhyiksi, ettei niissä pysty liikkumaan. Ja koirat on kuitenkin aika samankokoisia muuten. Konstan esiintymisessä oli kyllä toivomisen varaa, se ei malttanut seistä kunnolla, vaan vaihteli asentoa ja pyrki muhun kiinni lihapullan toivossa. Lopulta esitin sitä kyykyssä pitäen takajalkoja vähän kädellä paikallaan. Muuten se liikkui ihan kivasti, mutta pu-kehässä se alkoi rynniä edellämenevää kiinni, eikä ravannut ollenkaan, sittenhän Konsta jäikin kakkoseksi.