Kössi käväisi Hollolassa tokoilemassa joulukuun 6. päivä. Koiria oli ilmoittautunut varmaan miljoona, ja melkoinen tovi saatiinkin sitten olla paikanpäällä. Onneksi koe oli parkkihallissa ja siellä oli ihan kivan lämminkin, ja lisäksi paikalla oli tuttuja. Koutsi Soile oli Miskan kanssa kisaamassa, samoin Piia ja Diiva. Ja tuttuja kelpikavereita oli myös.

Tuomarina meillä oli Jaana Tala, joka oli mielestäni todella tiukka arvostelussa. Pisteitä lähti ihan roppakaupalla... Kössi oli aivan super, tykkäsin siitä tosi paljon kehässä, se oli rauhallinen ja tyyni, mutta siinä oli kuitenkin virtaa ihan hirveästi :) Seuraamiskaavio oli pisin mitä olen ikinä nähnyt, sama pitkä kuvio mentiin ensin hitaassa käynnissä, sitten normaalikäynnissä ja lopuksi juosten. Kössi teki todella nättiä seuruuta, mutta ei me siitä pisteitä saatu paljon mitään. Ruutu oli melkein kaikkien koirien kompastuskivi, ne kertakaikkiaan eivät hahmottaneet missä se oli, ja samoin kävi myös Kössille. Kössi kyllä yritti mennä ruutuun, mutta ei nähnyt missä se oli ja palasi luokseni useasta käskystä huolimatta.

Me pärjättiin kuitenkin tosi hyvin vaikka saatiin vain kolmostulos, nimittäin sijoituttiin neljänneksi ja saatiin palkinnoksi karkkia ja suklaata :P Osallistujia voittajaluokassa oli sentään 14, ja ainoastaan voittajapari sai ykköstuloksen.

Meidän pisteet jakautui näin:

paikallamakuu: 9 (meni hitaasti maahan, ja  nousi nopeasti)

seuraaminen: 6 (höh, tää oli ihan nättiä)

liikkeestä istuminen: 9

luoksetulo: 6 (karkasi mokoma)

ruutu: 0 (ei löytynyt, yritti kyllä)

hyppynouto: 9,5

metallinouto: 10

tunnari: 7 (nuuhki ja nuuhki, teki kovasti hommia, ja löysi oikean lopulta)

kaukot 5,5 (ei liikkunut, jihuuuu!! mut pari lisäkäskyä)

kokonaisvaikutus: 8

Pisteitä yhteensä 208 ja sillä sai siis kolmostuloksen. Kössi oli ihan huippukiva <3