Kössin kanssa siis oltiin tokoilemassa Kangasalla Kyötikkälässä sunnuntaina 6.3. Mitään suurempia tavoitteita meillä ei ollut, kunhan nyt mentiin taas pitkästä aikaa.

Aloitettiin siis paikallamakuulla, josta Kössi sai 9,5, puoli pistettä lähti, kun lopussa Kössi nousi vähän rivakasti ylös.

Ensimmäinen koira meni siis kehään, ja meidän vuoro olisi ollut siinä heti toisena. Odoteltiin vuoroamme kehän reunalla, kun en viitsinyt viedä Kössiä enää siinä välissä autoon odottelemaan. Olisi kyllä pitänyt, sillä eka kisaaja hylättiin, koska koira lähti viuhtomaan noutokapulan kanssa pitkin kehää ja kehän ulkopuolelle pitkäksi aikaa. Sen jälkeen tuomari ja kisaaja häipyivät johonkin, kaiketi täyttelemään jotain lappusia ja me jouduttiin odottelemaan iät ja ajat. No ei se meidän suoritusta haitannut, mutta kylmä ehti kyllä tulla, ainakin meikäläiselle.

Seuraamisesta saatiin 7. Kenttä oli muhkurainen, ja paikoitellen Kössi oli vähän kaukana, mutta enimmäkseen ihan ok seuruu.

Liikkeestä istuminen 6. Kössi vähän ennakoi ja jäi seisomaan kesken seuraamisen. Otin uudella käskyllä mukaan ja loppu oli hyvä.

Luoksetulo 9. Tää oli niin hieno :) Piste lähti varmaan vähän vinosta perusasennosta.

Ruutu 0. Kössin takavarpaat jäi ruudun ulkopuolelle, muuten ois ollut erinomainen.

Hyppynouto 9,5 .Taisi taas olla vähän vino perusasento.

Metallinouto 7. Mä en osaa heittää :(  Kapula oli niin kevyt, ettei se lentänyt tarpeeksi kauas. Uusin heiton ja heitin nyt yläkautta, mutta ei se silti mihinkään lentänyt, lyhyeksi jäi. Ensi kerralla otan takuulla sen isoimman ja painavimman kapulan.

Tunnari 9,5. Varmaan taas se vino perusasento.

Kaukot 0. Kössi ei liikkunut. Mihinkään. Käytin useita lisäkäskyjä ja liikaahan niitä sitten tuli.

Kokonaisvaikutus oli 7.

Tuomarina oli Jaana Tala. Voittajakoirakko sai kakkostuloksen ja me sijoituttiin kolmostuloksella 198p. toisiksi. Saatiin palkintopokaali ja pussillinen Joseran ruokaa, eli hyvin pärjättiin vaikka tulos nyt ei mitenkään päätä huimannutkaan. Kössi oli taas kehässä täpinöissään ja tykkäsi tehdä pitkästä aikaa. Seuraava koe taitaa olla toukokuun puolivälissä Luopioisissa.