Taas oon ollut patalaiska ja jättänyt kaikki päivitykset tekemättä. Kaikkea kivaa ollaan tehty koirien kanssa, Konsta on mm. päässyt Vinkun kanssa Hyvinkäälle koirauimalaan pulikoimaan maaliskuussa. Se oli ihan älyttömän kiva paikka ja koirat molski ihan innoissaan. Konsta ja Vinku on niin hyvä pari, kun ne on molemmat tollasia hyväntahtoisia hölmöläisiä, oikein luodut toisilleen ;)

Sitten me käytiin Nokialla mätsärissä, jonne ilmoitin molemmat pojat. Kumpikin esiintyi kivasti, Konstalla ehkä oli vähän turhan kiire juoksemisessa, kai se halusi nuuhkia edellämenevän takapuolta. Nätisti kuitenkin seisoi, antoi tutkia ja liikkuikin hyvin sitten yksistään. Kössi sai punaisen ja Konsta sai sinisen nauhan, mutta kumpikaan ei sitten enää sijoittunut. Samassa mätsärissä oli myös Jenniina Frigen ja Brownyn kanssa ja Jenni Paten kanssa. Pate sijoittui ja saikin palkintoja kotiinviemisiksi.

Konsta on ilmoitettu ensimmäiseen tokokokeeseen, joka on 15.5. Ilmoitin sen varuiksi myös toiseen kokeeseen joka on 29.6. Kössi menee myös samoihin kokeisiin vielä voittajaluokkaan, yritän nyt kuitenkin saada sen viimeisen ykkösen ja tk3:n. Tokoja silmälläpitäen ilmoitin Konstan tokon tehokurssille, jonka Soile vetää. Se on viiden tunnin ja neljän koirakon ryhmä, ja on ollut tosi hyvä ja oikeasti tehokas. Ollaan oltu jo kolme kertaa, eli pari kertaa vielä jäljellä. Jos Soile aloittaa toisen kurssin perään, niin ilmoitan ehdottomasti Konstan heti uudelleen.

Tänään sitten lähdettiin Parolaan, koska siellä oli mätsäri ja möllitoko. Ilmoitin Konstan aloluokan säännöillä käytävään kokeeseen, eli se oli ihan samanlainen kuin virallinen alokasluokka. Konsta oli omaa vuoroa odotellessa ihan sähköjänis ja suhahteli vain hihnan päässä ihan vajukkina. Otin sillä vähän tokoliikkeitä ja palkkasin lelulla leikkimällä ja kyllähän se siitä rauhoittui ihan mukavasti ja malttoi kuunnella. Paikallaolossa meillä oli vähän huono tuuri, sillä viereinen koira lähti heti ajan alkaessa. Konsta nousi istumaan hetkeksi ja meni takaisin maahan. Sitten se nousi uudestaan istumaan, hiippaili pari metriä ja meni takaisin istumaan ja siitä maahan. Eli ihan selvästi kyllä tiesi mitä pitää tehdä, mutta ei vain malttanut olla. Liike meni sitten tietenkin nollaksi.

Luoksepäästävyys: 10 Tämä oli ihan täydellinen

Paikallaolo: 0

Seuraaminen kytkettynä: 8,5 Konsta pari kertaa jäi tiirailemaan tuomaria, mutta teki hienoa seuraamista.

Vapaana seuraaminen: 9 Kerran konsta jäi katsomaan jotain ukkoa kehän reunalla, mutta muuten ihan huippuseuruu :)

Maahanmeno: 9 Hiiiiidas

Luoksetulo: 10 Hieno!

Seisominen: 10 Hieno!

Hyppy: 10 Ihan jättiloikka ;)

Kokonaisvaikutus 9,5

Pisteitä saatiin 160,5, eli ykköstulos vaikka paikallaolo oli nolla. Tällä sijoituttiin toiseksi ja Konsta sai pussillisen Acana-ruokaa, ison pokaalin ja ruusukkeen! Laitan kuvia, kun saan siirrettyä ne kamerasta koneelle.

Muita tulevia tapahtumia onkin

22.4 Lahti kv, Kössi ja Konsta

7.5   Tampere kv, Kössi ja Konsta

8.5  Hämeenkyrön agilitykisat Kössin kanssa

15.5 Toko, Konsta alo ja Kössi voi

21.5 Somero r, Kössi ja Konsta

29.5 Nokian agilitykisat Kössin kanssa

Kani Loikka on jo viettänyt päiviä ulkotarhassaan ja on ollut onnellinen rallikani, vaikka sillä onkin parin neliön talvihäkki, ettei ihan ahtaasti ole silloinkaan. Tässä kuvia maaliskuun hangilta, Loikkista ei lumi haittaa.