Kössin kanssa me ollaan menossa agilitykisoihin Pohjois-Hämeen Piirinmestaruuksiin ensi sunnuntaina eli 16.10. Lähtölistat on jo näkyvissä ja voi pahus sentään, me ollaan siinä ekana molemmilla radoilla. Ihan pahin mahdollinen lähtönumero. No toisaalta, onhan se häpeä sitten taas nopeasti ohitsekin :P Saa nähdä miten menee tällä kerralla.

Kössin olen ilmoittanut Voittaja-11 näyttelyyn, siellä on tuomarina Johan Juslin. Konstaa en sinne ilmoita, koska sama tuomari on jo kertaalleen Konstan moittinut epätyypilliseksi (miksi, sitä en tiedä. Eikä moni muukaan...) Lauantain HeW-11 kohdalla olen arponut, että josko jaksaisin sinne ajella Konsun kanssa, mutta en vielä ole mitään päättänyt, katsotaan nyt.

Jyväskylän kv-näyttelyyn olen menossa molempien kanssa, kun vain tulisi liksapäivä, niin saisin ilmot maksettua.

Konstan kohdalla seuraava tapahtuma on Viron Tartossa kaksi kv-näyttelyä 5. ja 6.11. Mitään suurempia tuloksia en sieltä odota, mutta näyttelyreissuun on muuten kiva lähteä, varsinkin kun saatiin seuraksi Jenni ja Pate-enkku. Pojatkin tulevat hienosti toimeen keskenään, tai no, Konstahan tykkää kaikista. Taidetaan Jennin kanssa molemmat olla yhtä malttamattomia lähdön suhteen On niin kiva lähteä kaverin kanssa, kun viime reissussa ainoa tuttu oli Kössi. Vaikka kivaa oli silloinkin.

Siinä taitaa meidän suunnitelmat nyt ollakin vähäksi aikaa. Kisoja ei ole tiedossa, koska Kössi saa harjoitetlla evl:n ruutua ja ohjattua noutoa aikalailla ennenkuin mennään kisaamaan taas. Sama homma Konstan kanssa, se saa harjoitella luoksetulon pysäytyksen kuntoon ja nouto kaipaa hiomista vielä. Luultavasti molemmat kisaa seuraavan kerran Haukkujen ensi kevään kokeessa, joka on varmaan toukokuussa.

Tässä vielä sivukuvat poitsuista.