Oikein hävettää, kun en ole ehtinyt päivittää tänne mitään uutisia :( Jotenkin vaan päivät hujahtaa kamalan nopeasti, vaikka nytkin olen ollut jo viikon lomalla. No, ainakin koirilla on ollut mukavaa, kun emäntä ei ole istunut tietokoneella. Tosin ei me kyllä nyt olla treenailtu oikeastaan yhtään mitään, toko on ollut vähän tauolla molemmilla koirilla ja agilityssäkin ollaan vaan käyty kerran viikossa Männistön Päivin ryhmässä. Kössin agility sujuu hienosti, mutta Konstan kanssa on vähän haastavampaa. Sillä on ihan käsittämätön kontakti minuun koko ajan, joten se ei yhtään itse lue rataa vaan kääntyy juuri sinne minne minäkin. Eikä se edes katso missä esteet sijaitsee, vaan hyvin usein juoksee aitoja päin leväyttäen ne kentälle palasina. Tähän kun lisätään täysiä meneminen herkeämättä, niin onhan se vähän erilaista kuin Kössin kanssa Saa nähdä tuleeko  meidän agilitystä ikinä mitään. Ainakin Konstalla on huikean kivaa, ja se kai tässäkin on pääasiana!

Näyttelyissä ollaan tänä vuonna käyty vain kerran, eli Lahden ryhmiksessä. Siellä oli tuomarina Gunnel Holm, joka ei kyllä arvostanut poikia pätkääkään.  Konsta on kuulemma värivirheellinen ja se sai sen vuoksi H:n, ihan mielenkiintoista. Arvostelu on tällainen:

"Korkearaajainen uros, jolla kapea pää. Hyvät korvat, hyvä purenta, liian vahva luusto. Hyvä takaosa. Polvikulmaukset saisivat olla paremmat. Väri pitäisi olla punainen keltaisin merkein, mutta punainen on tummanruskea."

Kössi sentään sai ERI:n, mutta ei SA:ta.

"8 vuotta vanha käyttöluokan uros, jolla hyvä pää ja korvat. Hieman raskas runko, pehmeä selkälinja, hyvä etuosa ja hyvä takaosa. Hieman leveät eturaajojen liikkeet."

En muista kuka voitti, kun menin meidän osallistumisen jälkeen katselemaan valkkareita Soilen ja Teron kanssa.

Mitään muuta ihmeempiä ei ole tapahtunut, ollaan vaan käyty lenkillä ja Konsta on leikkinyt Maaritin Vinku-kultsun kanssa. Niin ja maailman ihanimman Käpyn kanssa Käpy on mun kaverin 8-kuinen urosporokoira, ja Konstan ja Käpyn leikit sopivat loistavasti yhteen. Konsta on leikeissään hyvin kohtelias, eikä ollenkaan mikään jyrä.

Konstan ja Kössin mielenkiintoa on pitänyt yllä parvi kananpoikasia, jotka asuvat meillä pesuhuoneessa toistaiseksi. Kaksi kanaa alkoi hautoa, joten pakkohan niiden alle oli jättää munia. Nyt sitten on tuloksena 13 pikkuista tipua, ne on aivan älysöpöjä. Laitan niistä kuvia, heti kun saisin tietokoneeseen sen verran tilaa, että pystyisin tyhjentämään kamerat.