Voi Konsta sun kanssa Jämsän ryhmiksen tuomari selvästi tykkäsi Konstasta, mutta joutui antamaan sille Evan Konsta esiintyi kehässä hienosti ja juoksikin kohtuullisen rauhallisesti, mutta... se ei suostunut nostamaan häntäänsä ollenkaan, vaan roikotti sitä alhaalla koko ajan! Tuomari puristeli ja venytteli häntää ja sitä tiukemmin Konsta kiskoi häntää pyllyä vasten. Eli tällä kertaa Konstalla oli tuomarin mielestä vesihäntä. Tämä mystinen vesihäntä parantui kuitenkin automatkalla kotiin, eikä sitä mitenkään lääkitty. Todennäköisesti Konstalla kuitenkin meni vähän nuppi sekaisin, kun juoksuinen narttukoira tuli juuri ennen kehäänmenoa Konstan nenän alle nuuhkittavaksi. Ehkä se ei oikein tiennyt miten päin olisi, ja oli siksi epävarma ja roikutti häntäänsä. En tiedä.

Kössillä meni paremmin ja Pirjo Aaltonen antoi Kössille erin ja sa:n ja sijoitti Kössin parhaaksi urokseksi. Lopuksi Kössi oli vielä VSP.

Kössin arvostelu:

Mittasuhteiltaan ja ääriviivoiltaan sopusuhtainen, hyvin rakentunut uros. Kaunis ilme, vahva pää. Hyvin kulmautuneet raajat. Hyvä ylälinja. Hyvä häntä. Hyvä runko. Liikkuu tehokkaasti hyvällä askeleella. Hyvät liikkeet edestä ja takaa.