Tänään ei mennyt kisat ihan putkeen. Rata vaikutti kivalta ja juuri meille sopivalta, siinä oli selkeät linjat ja vauhtia kertyikin ihan kunnolla. Meidän rata lähti ihan mukavasti liikkeelle, lähdin Kössin kanssa yhtäaikaa juoksemaan, koska sillain saan Kössiin heti alusta kunnon vireen. Radalla oli pitkä suora (keinu, rengas, A),  jolla Kössi sai aikamoisen etumatkan kirittyä, ja sitten A:n jälkeen oli vasemmalle kaksi aitaa, joista Kössi päästeli ulkokautta ohi. Olin käskyineni myöhässä (taas), kun en edes nähnyt kunnolla missä kohtaa koira oli laskeutumassa A:lta alas. Hylky siitä sitten tuli, ja kepitkään ei oikeen tahtonut sujua, kun multa meni vähän into koko hommaan, kun tiesin että nolla meni siinä.

Mutta positiivista oli kuitenkin se, että Kössillä oli vauhtia ihan kamalasti ja se oli kyllä todella innokas agilitaaja. Ei sitä yhtään virheet haitannu :D Ei muakaan enää. Meillä on mennyt tämä agilityura niin loistavasti, että joskus täytyy tyytyä näihin hylkyihinkin.

Jenni ja perunkarvatonkoira Unski nappasivat omassa luokassaan 0-tuloksen ja sijoittuivat kahdeksanneksi. Enää yksi 0 ja sitten ollaankin taas samassa luokassa! Onnea Jenni ja Unski!