Tosiaankin saatiin se viimeinen 0-tulos nyt ja siirryttiin kolmosiin, mahtavaa!

Osallistuttiin kahteen rataan, ekalta saatiin 10 vp, en kyllä nyt yhtään muista mistä ne tuli, mutta tuomarisihteerin lapussa näytti lukevan 5 ja kielto jollakin esteellä.

Toinen rata näytti ihan tosi vaikealta, laskeskeltiin, että ennen yhdeksättä estettä on kolme potentiaalista hylkäytymispaikkaa ;) esimerkiksi kepeille meno oli tehty kyllä aika kimurantiksi ja monelta menikin kisa pieleen juuri siinä kohtaa. Olin ihan varma, että meillä ei ole mitään saumaa pärjätä tämmöisellä radalla, joten ihan mielettömän hirveästi ei jännittänyt onneksi. Ilmeisesti se juurikin pelasti tilanteen, ja klaarattiin rata ihan todella hienosti. Meni kyllä ihan kertakaikkiseen nappiin kerrankin kaikki. Kössi kuunteli hienosti ja meni ihan juuri sinne minne sitä ohjasinkin, ja omakin ohjaukseni oli varmaan meidän kisoista kaikista parhaiten onnistunut.

Virheetön suoritus siis ja aikaakin jäi muutama sekunti. Vähänkö oli kamalaa sitten seurata loppukisa, että tuleeko muita nollia ja pudotaanko pois palkintopallilta. Me oltiin ensimmäinen pari joka sai nollan, mutta melkein heti perään tuli toinen nolla joka oli nopeampi kuin meidän tulos. Loppujen lopuksi tuli vielä kolmas nolla, joka oli meitä hitaampi. Kakkoseksi siis sijoituttiin, mutta voi jestas, kun oli jännää odotella kisa loppuun =0

Palkinnoksi Kössille kävin ostaan sille oman makkaran ja syötin sille kaikkia herkkuja niin että se oli varmaan ihan ähkyssä :) Mutta oli se herkkunsa ansainnut! Oikeat palkinnot sitten oli kaksi ruusuketta, lahjakortti puoleen hintaan seuraavaan kisaan ja otsalamppu, joka todellakin tuli tarpeeseen täällä maalla asuessa.