Aamulla kukonlaulun aikaan lähdettiin liikkeelle Kössin, Veetin ja Tainan kanssa. Kiikarissa oli Karjaan näyttely 13.7.

Veeti meni ennen meitä tietysti kehään, ja voi että jännitti, kun huomasin, että Veeti on kehässä todella hienosti! Ei ollut mitään tietoa pyörimisestä, vaan Veeti esiintyi kuin vanha konkari, seisoi hienosti ja ravasi kunnolla, niin että sen hyvät liikkeet pääsi esille. Ja se kyllä kannatti, Veetille ja Tainalle ensimmäinen erinomainen laatuarvostelussa ja myöskin ensimmäinen serti!! Arvostelu tosi hyvä, tuomarina ollut Päivi Eerola tykkäsi kovasti Veeti-pojasta.

Ja tykkäsihän se tuomari myös isäkoirasta ja antoi Kössille myöskin erinomaisen. Paras uros-kisassa Kössi oli ensimmäinen ja sitä myöten Rop-koira ja Veeti joutui tyytymään pu-2 tulokseen. Tuomari laittoi Kössin ykköseksi sillä perusteella, että Kössi on kuivempi ja kiinteämpi, mutta huomioi myös sen, että Veeti on vielä nuori koira ja siksi vielä pehmeämpi kauttaaltaan kuin isänsä. Kuinkahan paha vastus me vielä Veetistä saadaankaan näyttelykehiin, kunhan se kerkiää ensin kasvaa aikuiseksi mieheksi? Mukavaa oli kuulla myös tuomarin suusta se, kuinka samantyyppiset koirat Kössi ja Veeti kauttaaltaan on.

Arvostelutkin oli hyvin samanlaiset, tässä Kössin arvostelu:

"Tasapainoinen uros, keskikokoa suurempi. Keskivahva. Miellyttäväilmeinen hyvä pää. Reilusti poskia. Tasapainoinen liikunta. Esitetään edukseen."

Eli loistava reissu kaikin puolin, kyllä kannatti lähteä Karjaalle :D