Vähän on taas näköjään unohtunut päivittelyt... No, eipä paljo muuta nyt olla tehtykään, kun viime viikolla ja tällä viikolla käyty agilitytreeneissä. Viime viikon treenit meni vähän plörinäksi, kun kentällä sattui koiratappelu edellisen ryhmän aikana ja verta oli maassa aika paljon. Kössi halusi kovasti haistella verijälkiä, eikä oikein keskittynyt enää sen jälkeen kunnolla. Jotenkin rämmittiin reenit kuitenkin läpi, ja ihan hyviäkin pätkiä onneksi saatiin sujumaan.

Tän viikon maanantaina meidän agilityohjaaja Paula olikin reissussa, joten reenattiin ihan keskenämme. Otettiin paljon sylikääntöjä, kun ne ei tahdo sujua. Kössi pysähtyy aina kun munkin vauhti pysähtyy, joten saa nähdä opitaanko me koskaan noita sylikääntöjä. Samaten ongelmana on se, että en voi jättää Kössiä istumaan ja kutsua sitä muutaman esteen takaa, kun se kertakaikkiaan ei tule, tai tulee liian hitaasti. Näitä kanssa harjoteltiin, mutta aika huonolla tuloksella. Keppien vauhdikkaat sisäänmenot meni ihan sujuvasti onneksi, ja Kössi myös pujotteli ihan hyvin loppuun asti. Nyt parissa reeneissä se on tullut ulos toiseksi viimeisestä välistä, jos käskytys on jäänyt pois tai ollut jotenkin epätahtista.

Ois kyllä hyvä, jos välillä muutenkin päästäs reenaan ihan vaan niitä juttuja, mitkä kaipais hiomista. Mun täytyy kysyä Veetin Tainalta, jos joskus pääsisin niitten siivellä navetalle reenaileen.

Tokoa ei olla taas kovin aktiivisesti tehty, ainoastaan vähän seuraamista ja kontaktia ollaan otettu silloin tällöin. Täytyisi taas vähän ryhdistäytyä... Tänäänkin jäi Pky:n reenit väliin, kun sato vettä eikä muka huvittanut mennä. No, olin kyllä kuuteen töissäkin, että enpä oikeen ois kerinnytkään sinne. Jos nyt pyhästi lupaan ja vannon, että huomenna käydään kaikki liikkeet taas läpi ja katotaan mikä erityisesti kaipaa hiomista.

Sunnuntaina meillä sitten on Mäntsälän näyttely, sinne on ilmoitettu kuusi kelpiä, joista yksi on Veeti. En tiedä ketä ne muut neljä on. Veeti ja Taina ja Rolle-valkkari ja Jenni tulee mun kyytillä sinne, ihan kivaa mennä yhdessä.