Haravoin pihaa tänään muutaman tunnin, ja otin siinä samalla Kössin kanssa vähän tokoliikkeitä. Palkaksi heittelin vaan keppiä, kun ei muuta sattunut olemaan käsillä. Hyvin kelpasi palkka Kössille, ja se viiletti ympäri pihaa karahkoittensa kanssa.

Otin muutaman kerran ruudun, joka menikin nyt ihan hyvin, ei tullut mitään ihmeellisiä sivupoikkeamia ;) 

Kauko-ohjaus meni myös ihan nappiin, Kössi pysyi hyvin paikallaan ja vaihtoi asennot nopeasti ja meni myös halukkaammin maahan, kun nurmikko oli jo vähän kuivunut.

Luoksetuloissa täytyy treenata lähemmäksi tuloa, nyt Kössi jäi vähän turhan kauaksi. Ei sentään ihan metrin päähän, mutta ei ihan ihollekaan, niin kuin ennen. Näitä on kyllä helpompi treenata makupalan kanssa, kuin lelulla. Kössi ei malta tulla ihan kiinni, kun tietää että se keppi tms. lentää kuitenkin kohta jonnekinpäin.

Seuraamiset oli vähän sinnepäin touhua... Toi keppi saa Kössin niin malttamattomaksi, että se alkaa vähän edistää, mitä se tekee kyllä ihan liian helpolla nykyään. Täytyy alkaa naksutteleen sille taas oikeaa kohtaa, tää on niin tuttua jo meille... Noin yleisesti ottaen meillä on kyllä ollut ihan mallikelpoiset seuruut, nyt vaan taas vähän tarkkuustreeniä, niin hyvä siitä tulee :D