Ei ole ollut aikaa päivittää blogia, joten messarin Voittaja-11 -jutut tulee näin lievästi sanoen myöhässä :P

Tänä vuonna kelpeillä oli tuomarina Johan Juslin, ja koska hän on jo kertaalleen Konstan arvostellut, eikä tykännyt, niin ilmoitin pelkästään Kössin näyttelyyn. Kelpejä ei kauheasti ollut ilmoitettu, olisikohan ollut vaan jotain 16-17, suunnilleen saman verran oli edellispäivän Helsinki Winnerissäkin.

Tulin paikalle Kössin kanssa paria tuntia ennen kehien alkua, joten ehdin tehdä pyörähdyksen  myyjien seassa ja sitten mentiin katsomaan Tainan ja Nikon kanssa saksanmetsästysterrierejä. Palloilin myös pohjiskehän liepeillä ja etsin Marin sieltä käsiini ja olikin mukava jutella taas pitkästä aikaa. Kössille en viitsinyt raijata mitään häkkiä, se kun on niin helppo pitää pelkästään remmissäkin, kun ei sillä ole mitään hinkua mennä toisten koirien tykö. Oli huomattavasti helpompi liikkua, kun oli pelkkä kassi mukana eikä mieletöntä roinakasaa.

Meidän kehä oli tunnin myöhässä, ärsytti odotella siellä kehän reunalla, kun ei oikein uskaltanut lähteä ostoksillekaan. Tuomarikin oli ihan käärmeissään sitten kun vihdoinkin päästiin aloittamaan, ei puhunut kenellekään yhtään mitään. Kössi esiintyi kauniisti ja liikkui oikein hyvin ja olikin mukava, että tuomari juoksutti  monta kierrosta. Kössi oli käyttöluokassa ainoa ja sai erin ja sa:n. Paras uros-luokassa oli vain kolme koiraa, joista ykkönen oli Bestseller Kova Meno, kakkonen Kengurukolon Dirty Harry ja kolmonen oli Kössi. Kössi sai myös varacacibin, joten tyhjin käsin ei tarvinnut lähteä pois. Arvostelu oli myös vallan erinomainen Kössillä, mutta en jaksa nyt lähteä sitä etsimään.

Kehän jälkeen lähdin tekemään ostoksia Tainan kanssa, mutta aika vähän jäi mitään käteen. En oikeastaan tarvinnut mitään, eikä mitään kivaa ylläriäkin osunut kohdalle. Vain polvilumpioita Konstan yksinoloherkuiksi ja muutama ydinluu Kössille, ei mennyt rahaakaan kovin paljoa. Joskus viiden aikoihin taisin lähteä kotimatkalle, joten pääsin ihan ajoissa kotiinkin. Mukava reissu ja oli kiva kun Kössi sai kaksi hienoa ruusuketta mukaansa :D

Muut kelpietulokset:

Tuomari Johan Juslin

UROKSET:

Pentuluokka:
Bestseller Ooroooo-Roo PEK1 KP, ROP-pentu
Cefeus Tre Kronor2 PEK2

Junioriluokka:
Kengurukolon Dirty Harry ERI1, SA, PU2, SERT, JV-11
Yacatis Coorabin-Stukova ERI2
Maiskis Merbau EH
Walkabout Laser EH

Nuorten luokka:
Winsure Wilkawatt EH

Käyttöluokka:
Kelmi Ahkera Antti ERI1, SA, PU3, V-CACIB

Valioluokka:
Bestseller Kova Meno ERI1, SA, PU1, VSP, CACIB, V-11
Skipper ERI2
Bestseller Kunnon Kemut ERI3
Bestseller Da Capo H

NARTUT:

Junioriluokka:
Maiskis Marunda ERI1, SA, PN3, V-SERT, JV-11
Yacatis Coventinah-Allunga H

Avoin luokka:
Royal Coctail Unforgettable Beauty ERI1, SA, PN1, SERT, CACIB, ROP, V-11
Yacatis Brixia Queeny EH

Valioluokka:
Kengurukolon Black Pearl ERI1, SA, PN2, V-CACIB
Royal Coctail Jubileum Shot EH