Kaisa toi ystävällisesti mulle eilen illalla näytille furminator -harjaa. Ensin vähän mietin, että onko se pienin koko liian pieni koirille, mutta kun kuitenkin pääasiassa noiden kahden kissan takia tarvin koko vehjettä, niin ostin kuitenkin sen pikkumallin sitten. Seuraava koko olis kissoille ollutkin  varmaan liian kömpelö.

Tänään sitten aloitin furminoimaan noita elukoita... Monni ei oikeen tykännyt, se sähisi, murisi ja repi ja raastoi. En vaan antanut sille periksi ja jatkoin harjaamista ja voi morjens sitä karvan määrää!! Ihan järkyttävä määrä ton kokosesta hippiäisestä lähtee. Aion sitkeästi harjata Monnia tolla vehkeellä vaikka se kuinka suhisisi mulle, kyllä se niin hyvä on että muutaman raapasun otan ihan mielelläni. Kolmas käsi vaan ois tosi kätevä, että sais muualtakin sudittua kun oikeesta kyljestä ;)

Laku olikin paljon helpompi tapaus, ja ihan samalla lailla siitä lähtee karvoja. Jännä vaan, kun kissa on ihan ihan ihan pikimusta, niin sen pohjakarva on ihan harmaata. Monnin ja Lakun karvatupoista ei juuri erota kummasta ne on irronnut.

Kössi ja Rape joutui tietysti myös käsittelyyn ja kiitettävä määrä niistäkin lähti karvaa, mutta ei kuitenkaan läheskään niin kun noista kisuista. Täytyisi nyt vaan säännöllisesti sutia toi porukka läpi, jos sitten vähän pääsisi vähemmällä imuroinnin suhteen.

Ehdottomasti suosittelen jokaiselle jatkossa tota furminatoria, se kyllä todellakin on hintansa väärtti vehje. Kallishan se on, mutta on se tosi hyvä! (Sain kyllä Kaisalta hyvät alennukset, kiitos vaan paljon!)