Laitan tähän nyt vain nopeasti tällaisen tiivistelmän kisoista. Meillä oli siis kaksi agilityrataa ja yksi hyppyrata kisattavana. Eka rata oli hienoa ja tarkkaa työtä kepeille asti, Kössi oli nopea ja helposti ohjautuva, mutta jostain syystä se ilmeisesti paineistui kepeillä jostakin liikaa. Se pujotteli hitaasti ja sitten tuli toiseksi viimeisestä välistä ulos, eli siitä napsahti sitten vitonen. Otettiin kepit alusta, ja taas sama homma. Kolmannella kerralla päästiin hienosti loppuun, mutta tempo oli kovin hidas. Rata jatkui loppuun siitä tosi hienosti, en tiedä mitä noilla kepeillä sitten tein, että Kössi otti itseenä. Ehkä vaan jännitin niitä niin paljon, että Kössi taas alkoi rauhoitella mua. Tästä radasta siis tuloksena 5 ja yliaikaa muistaakseni 11 sekuntia.

Toinen rata alkoi myös hienosti, mutta radan puolivälissä Kössi ohjautui väärälle esteelle, ja siitä tuli hylky. Vauhtia oli paljon ja se on hyvä juttu se. Joskin mulla on lieviä ongelmia välillä seurata perässä...

Kolmas rata oli niiiiin täydellinen ihan loppuun asti, kunnes sitten kämmäsin sen itse. Kössi oli juuri liitelemässä esteen yli, kun minä megaidiootti karjaisin sitä kääntymään, ja niinhän se koira kääntyi... ja veti riman mukanaan alas. Että näin loistavaa ohjausta :( Aika oli reilusti alle ihanneajan, mutta eipä se paljoa lohduttanut. Olen kyllä ruoskinut itseäni ankarasti noin typerästä virheestä.

Kokonaisuudessaan kisat meni kuitenkin hyvin, virheet oli mun omia, koiraa en voi niistä syyttää. Kössi teki juuri niinkuin sitä pyysinkin tekemään, eli tyytyväinen pitää kuitenkin olla. Kun vaan saan itseni oppimaan ohjausta, niin eiköhän ne puuttuvat nollatkin sieltä tule.