Aika vähillä treeneillä näköjään aiotaan mennä kisoihin 27.6... ei muka ole ollut aikaa kävellä jälkiä. Nro 4:n tein tuohon meidän hevosaitaukseen puolittain nurmelle ja puolittain hietikolle jolla kasvaa voikukkaa. Kulmia tein kuusi ja myös keppejä taisin laittaa kuusi ja ikää jäljellä oli muistaakseni tunnin verran. Jana sujui hyvin ja myös kepit nousi kaikki, yhden kohdalla Kössi taisi mennä vähän yli mutta palasi kuitenkin nostamaan sen. Froliceja oli vähän siellä täällä, mutta suurin osa taisi jäädä syömättä. Kössi pysyi hyvin jäljellä koko ajan, meno oli tarkkaa ja rauhallista.

Nro 5:n tein Kangasalle Pikkolan koulun isolle nurmikolle, missä Kössi on pentuna opetellut jäljestämään. Jälki oli melko pitkä ja sillä oli viisi kulmaa ja viisi keppiä, mutta kauaa se ei kerinnyt vanheta, taisi olla alle puoli tuntia vain. Jana meni taas loistavasti samoin kuin koko jälki muutenkin. Kyllä Kössi osaa jäljestää, eli kaipa se koekin menee jollain lailla vaikkei reenaillakaan paljoa. Meno on nykyään ihanan rauhallista, eikä kaahaamista niinkuin joskus aikaisemmin. Suorilla vauhti toki nousee, mutta ei Kössi sentään enää yritä laukata, vaan  kävelee tai joskus vähän ravaa.

Esineruutu tehtiin tuossa yhtenä päivänä Kyötikkälään. Jätimme ruutuun viisi esinettä ja tein treenin ihan kisanomaisesti, eli nyt Kössi ei nähnyt kun esineitä vietiin vaan lähetin sen suoraan etsimään. Esineet nousi erittäin helposti ja luovutukset oli erinomaisia. Kolme esinettä nousi niin helposti, että lähetin Kössin vielä neljännelle, että se joutuisi tekemään hommia vähän enemmän.  Neljättä se hakikin aktiivisesti ja reippaasti vähän aikaa, se oli ilmeisesti vähän enemmän piilossa, mutta Kössi vaan tykkäsi tehdä töitä. Kaikenkaikkiaan varsin mallikelpoinen esitys, hyvä Kössi.

Tällä samalla Kyötikkälän reissulla otettiin myös tokojuttuja Pky:n kentällä. Jee, nyt Kössin seuraaminen alkaa taas löytyä, kun se on ollut vähän hukassa meidän parin vuoden tokolaiskottelun jäljiltä. Nyt seuraamisessa on taas vähän enemmä potkua, eikä se ole pelkkää _onpas taas tylsää_ -touhua Kössin mielestä. Ruutua, kaukoja ja luoksetuloja tehtiin myös, nätisti sujuivat kaikki.