Vihdoinkin päästiin taas treeneihin! Kössi oli ihan kympillä mukana touhussa, ja oli tosi innokas tyyppi. Radoilla oli paljon välistävetoja ja putken "väärään" päähän menoa ja vaihkeahkoja keppikulmia. Kaikki muu meni hienosti, jopa kepit sujui tänään taas tosi kivasti ja nopeasti, mutta kun erehdyin laittaa puomin päähän namialustan niin että Kössi näki sen... Kolmannen esteen jälkeen Kössi ei olisikaan halunnut kääntyä 90 astetta vasemmalle, koska namikuppi oli siinä suoraan edessä =) Muutama kerta neuvoteltiin, että miten mennään, mutta tuolla ryökäleellä oli vaan jumi päällä. Pakko oli sitten ottaa namit pois ja päästää Kössi tarkistaan tilanne. Se oli raukka ihan hämillään, kun ei löytänytkään herkkujansa sieltä missä se _tiesi niiden ihan varmasti olleen_  Raukka! Mikä pettymys ahmatille!

Tämän jälkeen päästiin sitten menemään rata kunnolla läpi ilman suurempiä virheitä. Nyt kyllä luulen, että puomilla palkkaan Kössin aina kädestä sillon kun sen etujalat on maassa ja takajalat puomilla. Tai voihan sen alustan sinne välillä laittaa, mutta noin se ei toimi ainakaan, että Kössi näkee kun se laitetaan sinne odottamaan. Pari kertaahan meille on nyt tullut puomin alastulo (ja myöskin ylösmeno-) kontaktilta virheitä. Vissiin on vauhti ollut sitä luokkaa, että ei ole muka kerinnyt jarrutteleen >=(

Nyt yritän saada vaihdettua meidän treeniryhmää talveksi. Syksyn tullenhan me siirrytään Pirkkalan navetalle, ja meiltä on sinne ihan kiitettävä matka, melki tunnin kestää ajella. Viime talven treenit oli 22-23, siihen päälle kun ynnää loppuverkat ja kotimatkan, niin kello on jo ihan kiitettävän paljon. Ja aamulla on kiva mennä töihin.

Tuonkin nyt vielä sietäisi, mutta se että Kössi on siellä navetan matolla alvariinsa kuonollaan, on jo vähän turhan vaarallista. Vauhtia on niin paljon, että tassut ei matolla pidä, ei sitten millään. Peukut pystyyn, että mahduttas johonkin Valkeakosken maneesissä pidettävään ryhmään, ennenkun Kössi loukkaa itsensä lopullisesti matolla kaahaillessaan!