Mentiin Jennin kans Kyötikkälään kaksin treenaileen, kun ei tiistaina keritty (vai oliko se jaksettu =0 ). Ekaks käytiin pieni kävelylenkki, että pojat sai vähän nuuskia ja jaloitella.

Otettiin ensin molemmilla koirilla seuraamisia ja käännöksiä yhtäaikaa. Hienosti molemmat osaa keskittyä, vaikka mentiin välillä ihan liki toista koiraa. Kössi ei erityisemmin Rollesta tykkää, mutta silloin kun tehdään hommia, niin Kössi ei vois vähempää olla kiinnostunut toisista koirista. Seuruut meni molemmilla hyvin, Kössin käännökset on kyllä ihanan lennokkaita :) Erityisen hienosti on aina mennyt käännökset vasemmalle.

Muut liikkeet otettiin niin, että toinen koira oli kiinni kentän laidalla. Tunnari menee meillä nyt niin loistavasti! Kössi on kertakaikkiaan upeasti oppinut tän jutun, se on niin tarkka, kun käy keppejä läpi, että mikä se oikea on <3 Rollelle aloitettiin myös tunnarin opettaminen, raportoin tänne sitte miten se onnistuu. Mahtaako Rolle oppia helpommin kuin Köpi?

Luoksetuloja otin taas pari pysäytyksellä, heitin sitten lihapullan palkaksi koiran taakse, ja hyvin se pysähtyikin. Sitten taas muutama ihan suora luoksetulo, ja kiinnitin huomiota siihen, että Kössi tuli riittävän lähelle.

Kauko-ohjauksessa olen nyt oppinut sen, että ihan yksi tai kaksi kunnollista asennonvaihtoa riittää. Ihan turha on prässätä koiraa kymmenellä liikkeellä, kun tämä ei mikään suosikkijuttu Kössille ole. Ja ihan itse olen onnistunut tästä tekemään inhokin koiraparalle... Mutta nyt se sujui taas hyvin, ja palkaksi leikittiin narupallolla.

Metallinouto sujui taas hienosti, tämä on Kössin lempparitouhua. Kisoissa noudot toimii hyvin välipalkkana, ja Kössin into aina nousee ihan huippuunsa, kun se näkee noutokapulan. Lopuksi sitten paikallaolo, joka menikin hienosti molemmilla koirilla.