Nokialle lähdettiin Tainan ja Mistyn kanssa, kun molemmat asutaan tässä Pälkäneellä. Kössi oli taas vaihteeksi melko hapan, kun koitettiin josko se hyväksyisi Mistyn seurakseen auton perään. No eihän se tietenkään Kössille sopinut, vaikka se oli häkissä peiton alla, möykkäsi vaan heti kun näki Mistyn. Ihme hapannaama kun ei naisseuraa kelpuuta autoonsa...Misty sitten matkusti repsikan jalkatilassa ;)

Kelpejä oli ilmoittautunut näyttelyyn kuusi, kaksi urosta ja neljä narttua. Kössin onneksi sen lempparikelpie oli myös paikalla, eli Tuulan Eka. Ekan kanssa Kössi jaksaisi touhuta vaikka kuinka kauan, harmi kun ei kovin usein missään nähdä.

Tuomarina toimi Elena Ruskovaara, jonka tuomaroitavana Kössi on ollut kaksi kertaa ennenkin, tuloksena on ollut vsp ja pu3. Tällä kerralla Kössi oli ainoa uros joka sai eri:n, joten se oli suoraan sitten pu1 ja kotiinviemisinä oli varpilla joko vsp tai rop. Nartuista Eka sai h:n, jota sitten kimpassa ihmeteltiin, kun mikään ei tuntunut arvostelun mukaan olevan hyvää. Toinen narttu (muistaakseni Kengurukolon joku, se toinen uroskin oli Kengurukololainen) sai eh:n. Yksi narttu oli pois, ja viimeisenä kehään meni Misty, joka pokkasi itselleen eri:n.

Rop-kisassa oli siten vastakkain Kössi ja Misty, joista tällä kertaa Misty valittiin voittajaksi, ja Kössi sai tyytyä olemaan vsp. Loistava näyttelyreissu, pokattiin kaikki palkinnot Pälkäneelle =D

Kössin arvostelu oli tällainen:

"Iso, oikean mallinen, sopiva luusto, linjakas uros. Oikeailmeinen hyvämallinen pää. Oikein asettuneet korvat. Etuosa voimakkaammin kulmaut. ja eturinta selvempi. Jyrkkä lantio. Liikkuu hyvällä askelpituudella keveästi. Hyvä häntä. Käytös ja näyttelykunto olisi edukseen pienemmässä koossa."

Tuota viimeistä lausetta en kyllä yhtään ymmärrä, mitähän se mahtaa tarkoittaa? Kössi esiintyy kyllä ihan täydellisen hyvin. Ja vaikka ei esiintyisikään, niin miten ihmeessä sen koko siihen vaikuttaisi?? En kyllä ymmärrä... No ei se mitään, arvostelu on muuten ihan hyvä ja tulos mitä mainioin, ei voi olla kuin tyytyväinen.