Ennen agilitytreenejä käytiin vähän Mustissa ja Mirrissä shoppailemassa, kun siellä oli hyviä alennuksia. Onneksi mulla oli rahat vähissä, eikä mukaan tarttunut muuta kun agilitynamuja Kössille ja pehmeä peti missä kelpaa reenien jälkeen väsyneenä kellitellä. Viime syksynä ostinkin Kössille uuden petin, mutta Rape omi sen heti ittelleen ja pötköttelee siinä aina. Saas nähdä omiiko se nyt tuon uudenkin :D

Oltiin Eteläpuistossa jo hyvissä ajoin etukäteen, ja kerittiin hyvin ottaan vähän tottisliikeitäkin. Paikallamakuu Rollepojan kanssa meni hyvin, kumpikin pysyi hienosti paikallaan, vaikka ympärillä oli melkoinen sutina. Toiset koirat meni agiratoja ja toisille heiteltiin palloa, kyllä siinä ukkojen hermoja koeteltiin, mutta hienosti meni. Kössin kanssa otin seuraamisia ja siihen liitettynä maahanmenoja, istumisia ja seisomisia, ei ollut missään ongelmia. Lisäksi otin luoksetuloja taas, ja yritettiin korjata sitä liian kauas jäämistä. Ihan hienosti onnistuttiinkin, ehkä Kössi taas alkaa muistaa nääkin jutut. Ai niin, kaukoja otin ihan pari kappaletta ja ne meni tositositosi hyvin, JEE!!

No sitten agiliitoon... kolme rataa kerittiin meneen tänään. Aiheena oli hankalat keppikulmat, jotka ei tänään ollut Kössille ollenkaan hankalia. Meillähän takaaleikkaus on aina ollut hankala, kun Kössi jää odottelemaan ja katsomaan mihin katoan, ja sitten yleensä jos seuraava este on hyppy, niin se on monesti sitten pysähtynyt siinä. Tänään ei ollut moisia ongelmia, vaan takaaleikkaus juuri ennen keppejä sujui tosi hienosti, ja Kössi osasi mahtavasti aloittaa kepit oikealta puolelta itsenäisesti, ja meni ne vahvasti loppuun asti vaikka itse menin kauempana. Vähänkö tuntui hienolta!! Ja toi onnistui useamman kerran.

Sitten harjoiteltiin välistävetoja, mitkä nekin meni hyvin, ja taas mentiin putkiin niistä hankalammista päistä. Kontaktit menee niin hienosti! Kössi tulee puomin kovaa kyytiä, ja sitten pysähtyy syömään namin ja matka jatkuu vauhdilla, oikein hyvä.  Viimeisellä pikku radalla harjoiteltiin vähän kauempaa ohjausta, eli esteet oli vähän niinkuin neliönmallisesti, ja itte oltiin vaan siinä keskellä, ei saanut hortoilla liian kaukana. Ensin Kössi vähän katsoi, että mitäs meininkiä tämmöinen on, kun yksi vaan on paikollaan, mutta sitten kun se hoksasi, että saapi mennä vähän itsenäisemmin, niin hienosti sitten sujui.

Olipas hyvät treenit tänään, jäi hyvä mieli :)